Tarts velünk minden csütörtökön!

 

Júniusban útjára indítottuk a Com-Forth Zónát, ami egy hetente új témával jelentkező élő vodcast-sorozat, olyan szakértőkkel, akik a konferenciáinkon és meetupjainkon megszokott, gyakorlatias megközelítésből mutatják be az adott fókuszba kerülő témák esettanulmányait, tanulságait.

 

A következő beszélgetésben ezúttal a biztonságos távoli elérés komplex témakörébe vágunk bele, ami a későbbiekben több Com-Forth Zónában is elő fog kerülni. Ez alkalommal felvezetésként mesélünk kicsit általánosságban arról, hogy hogyan látjuk az OT rendszerek távoli elérésének trendjeit. Ezután pedig bemutatunk Nektek két olyan megoldást, amelyek az ipari rendszerek biztonságos távoli elérését teszik lehetővé.  

 

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

 

A résztvevőknek minden esemény előtt, e-mailben küldjük ki az online beszélgetések elérésére szolgáló linkeket.

A beszélgetésben részt vevő szakértőink

Hóringer Tamás Alkalmazásfejlesztő mérnök Com-Forth Kft.
Melegh György Presales & support mérnök Com-Forth Kft.
Kocsis Tamás Kiberbiztonsági szakértő Black Cell
Bóna Péter Ügyvezető Com-Forth Kft.

Programterv

17:00-17:05

Megérkezés, bemutatkozás

17:05-17:20

Az OT rendszerek távoli elérésének trendjei

17:20 - 17:50

Megoldási lehetőségek dióhéjban biztonságos távoli elérésre

  • A Moxa Remote Connect csomag egy kifejezetten biztonságos távoli eléréshez fejlesztett megoldás, melynek kiemelkedő előnye, hogy automatizálási (OT) szakemberek is egyszerűen be tudják konfigurálni, nincs szükség magas szintű VPN ismeretekre.
  • A német MB Connect gyártó mbNet.rokey terméke nem csak biztonságos távoli elérést nyújt, de rendelkezik még számtalan olyan hasznos funkcióval, ami alapvetően az edge computing illetve ipari IoT gateway megoldásokat jellemzi, mint például tartalmaz szabad felhasználású digitális I/O-kat, támogat különböző ipari protokollokat, valamint Docker konténert és Node-Red környezetet is biztosít a fejlesztéshez. 
17:50 - 18:00

Kötetlen, világmegváltó beszélgetés

Hasznos információk

Zoom

Online tér, Zoom

Időpont

 2020. június 18., csütörtök 17:00

Partnerünk

Jelentkezés