Vezérlés

Kösd rá szenzoraidat az Opto22 megbízható ki/bemeneti moduljaira, és futtasd a vezérlő programot ott helyben!

A valós idejű vezérlésről itt olvashatsz

Csatlakozás

Csatlakozz Allen-Bradley®, Siemens®, Modbus®/TCP, Opto 22 PAC eszközökhöz, adatbázisokhoz, online szolgáltatásokhoz és még sok egyébhez!

A csatlakozási lehetőségekről itt olvashatsz

Integráció epic

Húzd össze egérrel az eszköz I/O-it, adatbázisokat, online szolgáltatásokat és még sok egyebet intuitív webes felületen, és alakítsd ki egyszerűen az üzleti logikát. Küldd, fogadd, tárold, elemezd az adataidat!

Az adatkezelésről itt olvashatsz

Megjelenítés

 

Tarts velünk, és egy finom kávé mellett olvasd el, hogy mi mindenre lehet használni a groov EPIC-et!

Elolvasom!

Egyszerűen kattintgasd össze a HMI-t, majd jelenítsd meg PC-n, mobil eszközön, óriás TV‑n. Az elképzeléseid túlmutatnak az alapvető kezelési funkciókon? Az EPIC-en előtelepítetten rendelkezésedre áll a világ egyik legmodernebb SCADA szoftvere, az Ignition, amelyet a céloptimalizált EDGE verzióban, vagy akár szoftveres korlátozások nélkül, teljes értékű SCADA rendszerként is használhatsz. A döntés rajtad áll, a lehetőséget a groov EPIC biztosítja.

 

A megjelenítőről itt olvashatsz

 

Fejlesztés epic

 

Olvasd el Sós András kollégánk összefoglalóját az egységesen programozható PLC-kről!

Elolvasom!

Dolgozz kötöttségek nélkül, szabadon! Használd a számos előre telepített, könnyen kezelhető fejlesztőeszköz valamelyikét, vagy szabd igényeidre a kontrollert a RT operációs rendszerhez történő közvetlen hozzáféréssel, biztonságosan, SSH protokollon keresztül!Építs kontroll logikát flow chart alapon az OPTO22 PAC Control segítségével, vagy használd a méltán népszerű CodeSys Development rendszert és kezeld a groovEPIC projekteket integráltan más típusú vezérlőiddel az IEC61131 szerint!

 

A programozhatóságról itt olvashatsz

 

EPIC_apps

Válaszd ki a számodra megfelelő groov-ot!

A groov használatával a távoli HMI-k és távfelügyeleti eszközök felkonfigurálására szánt idő 90-kal lecsökkent.

groov EPIC Szoftver Architektúra

EPIC_IT_OT