Alakíts ki újszerű ’High Performance’ HMI felületeket, tedd egy szempillantás alatt áttekinthetővé folyamataidat, növeld hatékonyságod a reakcióidő minimalizálásával.

Használj akár GE iFix vagy Cimplicity SCADA-t, vagy GE Historian noSQL adattárolót, a Web HMI egységes megjelenítési felületet biztosít bármely adatforráshoz. A letisztult, egyszerű, ‘Plain Design’ HMI felületek segítségével operátoraid és mérnökeid egy pillantással megkapják a számukra releváns információkat, KPI-okat, paramétereket.

A GE Web HMI előnyei

gyors fejlesztés

Előre elkészített modulok segítik a gyors fejlesztést, bevezetést, és karbantartást

személyre szabható

Könnyű személyre szabhatóság

platformfüggetlen

Platformfüggetlen, valódi web-alapú kliens, egyszerűen hozzáférhető bármely asztali vagy mobil eszközről, nem igényel gépenkénti telepítést

mobil gyártás

Könnyen megvalósíthatjuk a mobil gyártást

A GE Web HMI főbb jellemzői

Web-HMI-secure-software

 

 

’High Performance’ vizualizáció – Az ISA ’High Performance HMI’ iránymutatásai alapján, a Web HMI ténylegesen optimalizálja az operátori hatékonyságot. Minden képernyő testre szabottan tartalmazhatja egy adott eszközre vagy berendezésre vonatkozó legfontosabb, releváns információkat.

40%-kal gyorsabb fejlesztési idő – A fejlesztést soha nem nulláról, egy üres lappal kezdi, hanem a megadott berendezéshez köthető eszköz modell definiálásával és a SCADA adatbázishoz történő hozzárendeléssel. Az eszköz csoportok könnyen definiálhatók, további csoportokba szervezhetők. Előre definiált objektumokkal és mintákkal tud gyorsan, hatékonyan és könnyen dolgozni: megjelenítés, riasztások, riportok, trendek, vezérlés, ezek mind egyszerűen személyre szabhatók. Élvezd a “fogd és dobd” elv nyújtotta szabadságot.

 

Központi kezelés – Hála a HTML5 technológiának, a Web HMI gyakorlatilag nullára csökkenti az üzembe helyezési időt és jelentősen lerövidíti a karbantartás idejét. Az eszközöket központilag tudja menedzselni, nem szükséges a kliensekre külön alkalmazást telepíteni.

 

’Digitális Iker’ technológia – Lépj be az IoT / Ipar 4.0 világába, és hozd létre meglévő fizikai gyárad digitális ikerpárját. Ezáltal valós időben tudsz szimulációkat lefuttatni folyamatokra, hálózatra vagy berendezésekre. Az operátoroknak lehetőségük van megjeleníteni  a kulcsfontosságú információkat, és ennek megfelelően döntéseket hozni.

 

Biztonságos, ’Cloud-ready’ – A Web HMI titkosított SSL kommunikációt használ továbbá támogatja a felhő-alapú alkalmazások hozzáférését.

 

Megjelenítés bárhol, bármikor – A HTML5 alapú webdesign és felhasználói felület támogatja a reszponzív dizájnt, valamint könnyen testreszabható, különböző méretű és felbontású eszközökön egyformán jól használható. Az irányító-központtól a terepi helyszínekig, az operátor számára mindenhol elérhetőek a számára releváns információk.

Web-HMI-digital-twin-software

Kérj díjmentes konzultációt kollégánktól!

Hóringer Tamás, amikor 2015. január elején csatlakozott a csapathoz, már évtizedes biztonságtechnikai és gyengeáramú illetve 4 év gyógyszergyári tapasztalattal rendelkezett. Ő a mi HMI/SCADA specialistánk, aki minden iFIX verziót, a licencelést, a trükköket és a csavarokat egyaránt ismeri, továbbá az IT validáció szakértője, akire az igazán rázós projekteket is rá lehet bízni, melyek tapasztalatait már számos népszerű blogposztban osztotta meg a nagyérdeművel.

Hóringer Tamás Alkalmazásfejlesztő mérnök

Annak érdekében, hogy releváns információkat biztosíthassunk számodra, tárolnunk és fel kell dolgoznunk a személyes adataidat. Amennyiben hozzájárulsz ahhoz, hogy felvegyük Veled a kapcsolatot és a személyes adataidat erre a célra felhasználjuk, kérjük pipáld be a lenti dobozt. Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. További információkért, kérjük olvasd el Adatvédelmi Szabályzatunkat!