IoT/Beyond the Hype meetupsorozat

Gépi látás 2018

Gépi látás meetup

 

A gépi látás segíthet a minőségbiztosításban, valamint minden olyan folyamatban is felmerülhet a használata, ahol vizuális inspekcióra van szükség, hiszen a kamera ma már nem csupán képrögzítésre használható, hanem számos IoT alkalmazás inputja is. A szenzorokon, PLC-ken és egyéb eszközökön túlmenően ez is egy adatforrás. Természetesen ennek is megvannak a maga korlátjai, de járjuk körbe a témát együtt!


 

 

Előadók:

 

Németh András Dolphio

GÉPI LÁTÁS MEGOLDÁSOK AZ IPARI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSBAN

 

Az előadás röviden áttekinti a gépi látás megoldások aktuális képességeit, illetve bemutatja az ipari adatgyűjtéshez használatos hardvereket, kitekintéssel arra, hogy a jelenleg elérhető kamerák milyen feladatok megoldását teszik lehetővé, illetve hogyan befolyásolják az ipari adatgyűjtés lehetőségeit.


Németh András, Technológiai vezető Dolphio logó

 

 

Fazekas Árpád Festo

KÉPFELDOLGOZÁS HASZNÁLATA GYÁRTÓ- ÉS TESZTBERENDEZÉSEKBEN

 

Miért képfeldolgozás? - Mik az előnyei? Na és a hátrányai? Az előadásom során bemutatok néhány valós termelési példát gyakorlati tapasztalatokkal együtt.

 

 Fazekas Árpád, Gyár- és gyártóeszköz fejlesztés vezető Festo Logó

 

 

Osgyán Balázs IP Systems

OKOS LEOLVASÁS

 

Tegyünk egy rövid kitekintést a közeljövőbe! Hogyan változik a hétköznapi kapcsolatunk az energia szolgáltatókkal és hogyan állíthatjuk szolgálatunkba a mobiltelefonjainkat és a mesterséges intelligenciát?

Osgyán Balázs, Product OwnerIP Systems logo

 

 

Helyszín:

1062 Budapest, Andrássy út 66., 3. emelet

Az esemény ingyenes, csak részvételi szándákodat kell jelezni.

 

 

Regisztrálok


 

Lemaradtál az előző meetupról? Itt megtekintheted, hogy kik osztották meg valós tapasztalataikat november 21-én a kollaboratív robotokról.

 

 

placeholder_200x200