+36 20 234 7762

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

mbNET.rokey ipari biztonságos router integrált kulcskapcsolóval

 

A kiberbiztonság napjainkra minden gyártónál kulcsfontosságú témává vált a növekvő számú kibertámadásoknak köszönhetően. A folyamatos fenyegetettség rákényszeríti a gyártókat, arra, hogy jól átgondolt hálózati védelmet építsenek ki az ipari vezérlőrendszerek és az infrastruktúra biztonsága érdekében.


A Com-Forth Kft.-nél az a célunk, hogy segítsük partnereinket a megfelelő hálózati védelem megtervezésében, az eszközök megválasztásában és a beüzemelésben, mindehhez olyan megoldásokkal portfóliónkban, mint az MB Connect Line GIT Security Award 2022 díjat nyert mbNET.rokey ipari biztonságos router, és amelyet a BSI (Federal Cyber Security Authority) a "Safety and IT Security in Automation, Cyber Security" kategóriában az illusztris 2. helyezéssel jutalmazta.

mbNET.rokey termékjellemzők

symbol_check

Integrált kulcskapcsolóval vezérelt távoli hozzáférés

A kulcskapcsoló három állásával a végfelhasználó által szabályozható, hogy külső hálózat felől mikor férhetnek hozzá távolról a routerhez, és mikor érhetik el a mögötte lévő eszközöket.

symbol_check

Beépített biztonsági chip

Hardver alapú izolált biztonsági komponens segítségével biztosítja minden folyamat, valamint a jelszavak és adatok titkosítását.

 

symbol_check

Aktív munkamenet monitorozás

Programozható fedélzeti digitális kimenet teszi lehetővé a külső eszközök vezérlését (pl.: hang- vagy fény jelző kapcsolása), de lehetőség van az illetékesek azonnali értesítésére is egy az eszközhöz történő távoli hozzáféréséről.

symbol_check

Egyedi jelszó

Minden router saját egyedi gyári alapértelmezett jelszóval rendelkezik ezzel byDesign kiküszöbölve a hálózati sérülékenységek egyik tipikus okát.

 

symbol_check

Hitelesített firmware

A Secure Boot koncepció biztosítja, hogy a router csak hitelesített és megbízható firmware-t indít el.

symbol_check

SIMPLY.connect

Könnyű és gyors router beállítás tesz három lépésben a SIMPLY.connect: bejelentkezés, szkennelés, beállítás eltárolása.

rokey-hochkant-1
checkmark

SIMPLY.connect támogatás

paper

Fedélzeti adatgyűjtés

share

Soros vagy MPI/PROFIBUS csatlakozás

diagram

Onboard 4 DI és 2 DO csatorna

thumb-up

Távoli felügyelet, kezelés és szoftverfrissítés

grid

SD és USB interfészek