+36 20 234 7762

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

 • Jövőtálló megoldás az OT adatok egyszerű felhőbe juttatására

  Fejlett IIoT gateway-ek a biztonságos és egyszerű Azure IoT Edge alkalmazásokhoz

 • Biztonságos kapcsolat, egyszerű menedzsment

  Robusztus ipari megoldás IIoT alkalmazásokhoz

 • Maximalizált produktivitás

  Megbízható, hosszútávú megoldások IIoT alkalmazásokhoz

Leegyszerűsített ipari digitalizáció 

A gyors globalizáció és a digitális átalakulás következtében jelentősen megnövekedett az IIoT alkalmazások felhasználása a működési hatékonyság növelése és a bevétel maximalizálása érdekében. A Moxa biztonságos, megbízható és könnyen kezelhető edge-to-cloud IIoT megoldások segítségével az adatok könnyedén átalakíthatók használható információkká. A Moxa robusztus és felhőkész IIoT gateway-ek értéknövelt funkciókkal és hosszú távú operációsrendszer támogatással nagymértékben elősegítik az ipari digitalizációt.

Miért válaszd a Moxát?

 • Azure Cloud integráció
 • Gatewayek létfontosságú IIOT alkalmazásokhoz

why-moxa-0

 

Az olyan képességeknek köszönhetően, mint fájlok továbbítása, OTA (over-the-air) frissítések és a Secure Boot, az AIG gateway bárhol legyen is, könnyedén frissíthető és karbantartható a folyamatos rendelkezésre állás biztosítása érdekében. Mindezeken felül hatékony védelmet biztosít a kibertámadások ellen. A beépített helyreállítás funkció lehetővé teszi a korábbi stabil firmware verzióra való visszaállítást, így a nem tervezett leállások és rendszerhibák esetén is biztosított a megszakítás nélküli hálózati kapcsolat és rendszer stabilitás. A ThingsPro szoftver leegyszerűsíti az IIoT gateway-ek tömeges üzembe helyezését és távoli szoftverfrissítését.

Tudj meg többet!

A kritikus alkalmazások megbízható és robusztus IIoT gateway-t igényelnek. A Moxa IIoT gateway-eket elosztott intelligens ipari alkalmazásokhoz tervezték, zord működési környezetben, beleértve a napenergiát, az intelligens hálózatokat, az olaj- és víztartályokat és csővezetékeket, valamint a vasúti alkalmazásokat, ennek megfelelően CID2 és ATEX tanúsítvánnyal rendelkeznek.

why-moxa-3

 

Használd ki a Moxa által biztosított előnyöket az IIoT alkalmazásokban

 • Továbbfejleszett biztonság
 • Konfigurálható adatátvitel
 • Digitális iker integráció Azure-ben

A hosszútávú működésre tervezett Moxa IIoT gateway-ek a Moxa saját fejlesztésű segédprogramjainak, könyvtárainak és eszközeinek széles palettájával rendelkeznek az IIoT-alkalmazások fejlesztésének felgyorsítása érdekében. A Moxa Industrial Linuxot (Debian-disztribúciót) használó gateway-ek 10 éves szoftver életciklus támogatással rendelkeznek, amely a standard Debian OS-hez képest plusz 5 év frissítést és javítást biztosít mind a bugok, mind a sérülékenységek tekintetében.

Bővebben

A napjainkban növekvő számú IIoT alkalmazás következtében kulcsfontosságúvá váltak az eszközöket az internettel összakapcsoló IIoT gatewayek. A gateway összegyűjti a terepen lévő szenzorok és aktuátorok adatait és továbbítja azokat a felhőbe. Az adatáramlás stabilitásának biztosítása érdekében a rendszer minden aspektusát, beleértve az adatgyűjtést és átvitelt, az üzenetek hasznos terheit és a felhőalkalmazások számára meghatározott időközönként történő üzenetközvetítést, megfelelően kell konfigurálni.

Bővebben

Az Azure IoT Hub használatával létrehozhatod eszközöd digitális ikerpárját, amely a fizikai eszközöddel azonos jellemzőkkel rendelkezik, és az eszköz metaadatait az utolsó állapotjelentéssel együtt mutatja beleértve az eszközök állapotát és konfigurációját. A Moxa IIoT gateway-ek integrálják az Azure digitális ikerpárt a jobb kommunikáció és eszközkezelés megkönnyítése érdekében, lehetővé téve az alkalmazások számára, hogy könnyen együttműködjenek az Azure IoT Hubban található digitális megfelelőjükkel. A digitális ikerpár használható olyan folyamatok nyomonkövetésére is, mint például firmware frissítés.

Bővebben