+36 20 234 7762

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

Teljes NAT Funkcionalitás

NAT-102 ipari routerek

 

Az IIoT és Ipar 4.0 térhódításával egyre gyakoribb elvárás, hogy a termelési rendszerek eszközei zökkenőmentesen kapcsolódjanak egymáshoz. A termelési folyamatokból származó minden adatnak valós időben kell rendelkezésre állnia, amely megköveteli, hogy a termelés rendszerek egy központosított irányítási rendszerhez csatlakozzanak ezzel biztosítva a fokozott gyártási hatékonyságot. Az új hálózati eszközök integrációja a meglévő infrastruktúrába azonban nagy kihívást jelent. Az IP-konfigurációk elvégzése bonyolult és sok hibalehetőséget rejt. A biztonsági sebezhetőség pedig további aggodalomra ad okot. Mindezek miatt szükségessé vált, hogy a hálózati konfiguráció minimális módosításával és a biztonsági funkciók javításával az OT hálózati kapcsolatok egyszerűsítésre kerüljenek.

A Moxa NAT-102 sorozat routereit az ipari automatizálási hálózatokban lévő eszközök IP címének egyszerű konfigurálására tervezték. A NAT-102 széria teljes NAT funkcionalitást biztosít lehetővé téve, hogy a gépeket bonyolult, költséges és időigényes konfigurálás nélkül igazítsuk a különböző hálózati forgatókönyvekhez. Mindezek mellett védelmet is biztosítanak a külső felhasználók jogosulatlan hozzáférése ellen.

ipar 4.0

Miért érdemes a NAT-102 sorozatot választani?

user-friendly NAT

A felhasználóbarát NAT funkcionalitás egyszerű hálózati integrációt biztosít

 

 

hands-free network access

Egyszerű hálózati hozzáférés-szabályozás a csatlakoztatott eszközök automatikus listázása (whitelisting) révén

extra small footprint

Ultra kompakt mérete és robusztus kialakítása alkalmassá teszi rackszekrénybe való beépítésre is

industrial grade design

Ipari szintű kialakítása zökkenőmentes felhasználást biztosít zord környezetben is

Több IP-cím kezelése egyszerűen

A gyárban lévő eszközök sok esetben el vannak szigetelve az internetforrástól. Külső vezérlő központhoz való csatlakozáskor az összes ilyen eszköz IP-címének kezelése komoly kihívást jelenthet, mivel a felhasználható külső IP-címek száma korlátozott, tovább az automatizálási szakemberek nem feltétlenül járatosak az IP-cím konfigurálásban. Ennek eredményeképpen a létesítmény hálózati kapcsolatainak központi irányítás céljából történő újratervezésekor vagy új gépek integrálásakor a hálózati rendszergazdák gyakran IP-cím konfliktus okozta hálózati problémákkal találkoznak.

NAT-102-Diagram

 

Rendszerintegrátorok

A rendszerintegrátoroknak gyakran okoz kihívást az, hogy az egyes eszközök IP-címeinek konfigurálása és kezelése időigényes és sok erőforrást vesz igénybe. A hálózati hozzáférés beállítása pedig bonyolult. 

A NAT-102 használat:

  • Leegyszerűsíti az IP-címek kezelését anélkül, hogy mélyreható informatikai ismeretekre lenne szükség
  • Lehetővé teszi a hálózati topológia dinamikus megváltoztatását a termelési igényeknek megfelelően
  • A hálózati hozzáférés-szabályozás révén védelmet nyújt a potenciális kibertámadások ellen

 

Célgépépítők

Új gép átadását megelőzően jelentős időt tesz ki a gép manuális konfigurálása.

A NAT-102 használat:

  • Leegyszerűsíti a gépekbe integrált eszközök IP-címeinek konfigurálását
  • Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan és hatékonyabban integráljanak gépeket a terepi infrastruktúrába
  • Egyszerű hálózati hozzáférés szabályozást biztosít

 

Teljes NAT funkcionalitás

Lehetővé teszi, hogy a gépeket bonyolult, költséges és időigényes konfigurálás nélkül igazítsuk a különböző hálózati forgatókönyvekhez.

Gyors és felhasználóbarát hozzáférés szabályozás

A NAT-102 az Auto Learning funkciónak köszönhetően automatikusan megtanulja a helyileg csatlakoztatott eszközök IP- és MAC-címét, és hozzáadja azokat a hozzáférési listához.

Ultra-kompakt méret

Egyszerűen beépíthető rackszekrénybe.

Ipari kialakítás

Robusztus kialakítása alkalmassá teszi a - 40 - 75°C közötti hőfoktartományon történő felhasználásra. Megfelel az EN50121-4, NEMA TS2 és ATEX / C1D2 ipari tanúsítványoknak. 

 

Irány a webshop!
NAT-102-2