Helyszín: Hotel Ózon & Luxury Villas**** Időpont: 2024. június 11-13.

Számoljuk a napokat ->>

10. Smart Factory ConnAction konferencia

0 nap
0 óra
0 perc
0 másodperc

Gyártsunk okosan!

[ipar 4.0 konferencia]

ipar 4.0

Ipar 4.0, digitalizáció, automatizáció.

 

A leggyakrabban emlegetett kifejezések lettek a technológia területén, de vajon mit jelentenek ezek a fogalmak az iparvállalatok gyakorlatában? A Smart Factory ConnAction konferencián első kézből ismerkedhetsz meg olyan hazai gyártócégekkel, akik már élen járnak az ipar 4.0-val kapcsolatos IT, humánerőforrás, valamint menedzsment feladatok és folyamatok bevezetésében, alkalmazásában, és alig várják, hogy Veled is megosszák tapasztalataikat.

 

3 napos rendezvényünkön gyárlátogatások, esettanulmányok, interaktív workshopok során járjuk körbe a legaktuálisabb kérdéseket. Idén is igyekszünk inspirációt adni az ipar 4.0 bevezetéséhez és őszintén, kendőzetlenül beszélünk a nehézségekről, buktatókról is.

 

A Com-Forth Kft. szervezőcsapatával immáron tizedik alkalommal várunk minden visszatérő vendéget és új érdeklődőt az ipar 4.0 egyik legmeghatározóbb szakmai rendezvényén.

Előadások

Szakértő előadók, valós tapasztalatok

A legkülönbözőbb iparágak meghatározó szereplőitől első kézből kaphatsz betekintést a gyakorlatban alkalmazott ipar 4.0 megoldásokba. Valós tapasztalatokat bemutató előadások, izgalmas témákat feszegető kerekasztalbeszélgetések, interaktív workshopok várnak a helyszínen, a gyárlátogatások keretében pedig testközelből is új ismereteket szerezhetsz.

Networking

Exkluzív networking lehetőségek

Egyedülálló alkalmat biztosítunk a kapcsolatépítésre. Megismerkedhetsz neves előadókkal és az iparban tevékenykedő, közel 200 szakember széles táborával. Megoszthatjátok egymással tapasztalataitokat, inspirálódhattok egymás történeteiből. Kiállítóink között számos olyan potenciális partnerrel találkozhatsz, akik hozzáadott értékkel tudják támogatni munkád és céljaid. Az interaktivitást az Eventmobi alkalmazással segítjük.

workshop04

Interaktív, szakmai workshopok

A kedd délutáni programot, kis csoportos (12-15 fő) szakmai workshopoknak szenteljük. Idén is változatos témaköröket válogattunk össze. Válaszd ki a számodra legrelevánsabbakat, és jelentkezz be az applikáción keresztül! Számítunk az aktív részvételedre!

wellness

Wellness és sport

A Hotel Ózon & Luxury Villas Mátrára néző infinity medencével, panorámás szauna-kabinokkal és páratlan wellness élményekkel garantálja majd, hogy a szakmai programok mellett kikapcsolódni is tudjunk, és erre hagyunk is időt. Csütörtökön pedig - hűen a már kialakult hagyományhoz - idén is közös futásra invitálunk!

guest-speaker-avatar-man-character-cool
200 Iparági szakember
seminar-talk-keynote-speak-speech
15+ Előadás
workshop
7 Workshop
name-card-business-exchange-introduction
# Networking lehetőség

Előadóink:

[ipar 4.0 tapasztalatok]

Speakers

A Smart Factory ConnAction egy igazi ipar 4.0 konferencia. Előadóink nem arról beszélnek, hogy "mi is az az ipar 4.0?", hanem már megvalósult megoldásokat, konkrét esettanulmányokat mutatnak be, továbbá a panel beszélgetések során is a tapasztalatok megosztása kerül előtérbe.

Bóna Péter

[Com-Forth Kft., CEO]

Cobus van Heerden

[GE Vernova, Analytics Product Manager]

Dr. habil. Abonyi János

[Pannon Egyetem, Tudomány és stratégiai dékánhelyettes]

Dr. Hoffmann Károly

[Sanmina, Vice president]

Gaszt Attila

[GIA Form Kft., CEO]

Gärtner Szilvia

[Grundfos Manufacturing Ltd.; Senior Environmental Engineer EHS & Continuous Improvement]

Hinkel Attila

[Alverad Technology Focus Kft., Ügyvezető]

Kaszás Gábor

[Smartindy Kft./Bitotron Kft., Vezető fejlesztő]

Kocsis Tamás

[Alverad Technology Focus Kft., ICS/OT Security Expert]

Kozma László

[Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., Smart Factory vezető]

Kántor László

[Beckhoff Automation Kft., Támogató mérnök]

Melegh György

[Com-Forth Kft., Presales & Support mérnök]

Nadj István

[CAD-Terv Mérnöki Kft., CEO]

Németh Gábor

[Focxonn, Senior Director, Operations and Division Head]

Péczeli Viktor

[Continental, Head of IT at Continental Plant Veszprem]

Restás Egon

[Vág-Tech Kft., ügyvezető]

Szabó Péter

[SONEAS Vegyipari Kft., Pénzügyi igazgató]

Szertics Gergely

[AI Partners, Ügyvezető]

Teket Márk

[MAM-Hungária Kft., Műszaki fejlesztési mérnökség vezető]

Vincze Attila

[Howmet, IT&ABS Manager]

Éliás Péter

[Audi Hungaria, Head of Environmental Protection]

2024-ben se hagyd ki!

A regisztráció termelő vállalatok ipar 4.0-val foglalkozó delegáltjai számára ingyenes. Az ingyenes részvétel feltételeiről bővebben a regisztrációnál írunk.

Praktikus információk

[Hol leszünk?]

Helyszín

Ősfás környezet 710 méteres tengerszint feletti magasságban, a Mátrában. Kibővített és frissen megszépített szállodatér, panoráma wellness, barlang spa és egy páratlan kilátást biztosító infinity pool, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Szállás Szállásfoglalás

Kérjük vedd figyelembe, hogy a konferencia belépői nem tartalmazzák a szállás díját. Szállásfoglalásra önköltségen a visszaigazolásban foglaltak szerint van lehetőséged.

tuxido-suit-groom-formal-dress-wedding Dress code

Business Formal vagy Business Casual

Smart Factory ConnAction 2023

Nézd meg a 2023-as Smart Factory ConnAction videó összefoglalónkat!

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>
Megnézem!
 • június 11.
 • június 12.
 • június 13.

9:00 - 13:00

Gyárlátogatás a Sanatmetal egri gyáregységében

A Sanatmetal 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely traumatológiai, ortopédiai, gerincsebészeti, fogászati, állatgyógyászati implantátumokat és nagyízületi (csípő és térd) protéziseket gyárt és forgalmaz. Európa TOP 20 vállalata közé tartozik, árbevételének 70%-a exportból származik, illetve több, mint 50 országba értékesíti termékeit. Magyarország 18 mintagyára közé tartozik, melyet az ipar 4.0 megoldásokkal érdemelt ki, mint például az integrált vállalat irányítási rendszer, az adatgyűjtés valós idejű megfigyelése, vagy a robotizáció, amely szintlépés a cég számára az automatizációban. A látogatás során a vendégek egy cégbemutatóval találkozhatnak, majd végig követhetik a termékek útját. Betekintést nyerhetnek a Trauma üzem gyártási tevékenységébe, az alapanyag beérkezésétől a megmunkálási folyamatokon át egészen a tisztaterű csomagolásig, sterilizálásig. Az ortopéd és műszer gyáregységben a résztvevők megismerkedhetnek a csípőízületi és térd implantátumok gyártásával, a csiszoló robotcellával, a prototípus és műszergyártás területével, valamint a gerinc implantátumok gyártásával. Az üzemlátogatás zárásaként a látogatók betekintést nyerhetnek a készáru raktározási folyamatokba, mely területről a termékeket napi kiszállításban juttatják el a magyar kórházakhoz.

9:00 - 13:00

Gyárlátogatás a Continental budapesti gyáregységében

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyáregysége kimagaslóan fejlett és innovatív járműelektronikai termékeket szállít a világ meghatározó autógyártóinak. Gyártási eszközei és szoftverei a legmodernebb ipar 4.0 megoldásokat testesítik meg, saját szoftverfejlesztő központjával hozzájárul a gyártási rendszerek globális integrációjához és a termelés hatékonyságának növeléséhez.

A látogatás során a látogatók megismerkedhetnek a megvalósított kollaboratív és ipari robotok által automatizált gyártással, mesterséges intelligencia alapú minőségellenőrző képfeldolgozó rendszerrel az SMT gyártásban, továbbá példákat láthatnak a 3D nyomtatás előnyeire és számos digitális megoldásra a gyártási folyamatok optimalizálására.

9:00 - 13:00

Gyárlátogatás az Emerson egri gyáregységében

Az Emerson Discrete Automation Solutions részeként az AVENTICS a világ egyik vezető termékmárkája a pneumatikus komponensek és rendszerek terén. A márka egri gyártóbázisa nem egy klasszikus értelemben vett tömeggyártó cég, hanem sokkal inkább a pneumatikai ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat.

A gyárlátogatás során a következőket témákban merülhetnek el a látogatók:

 • Fejlődés a digitalizáció terén
 • Gépek, berendezések hálózatba integrálása, adatgyűjtés és feldolgozás
 • Gyártó munkahelyekre fejlesztett alkalmazások
 • Papírmentes gyártás E-label alkalmazásával
 • AGV-k a logisztikában

9:00 - 13:00

Gyárlátogatás (egyeztetés alatt)

14:00 - 15:00

Érkezés a Hotel Ózonba, regisztráció

15:00 - 18:00

Workshop#1 - Mesterséges Intelligencia az iparban

Szertics Gergely, CEO, AI Partners

M.I.-t hoz a jövő és M.I. a mai realitás a gyártásban? - Mérjük fel együtt az MI lehetőségeket a saját gyárakban. A workshop keretében a résztvevőkkel egy a regisztrálóknak kiküldött digitalizációs kérdőív segítségével megyünk végig a különböző MI lehetőségeken a klasszikus selejtfelismeréstől és gyári adatmenedzsment problémáktól a ChatGPT típusú LLM rendszerekkel iratott PLC programokig és humanoid segítőkig.

15:00 - 16:15

Workshop#2 - TwinCAT 3 Analytics Workshop – Az adatelemzés hozzáadott értéke

Kántor László, Támogató mérnök, Beckhoff Automation Kft.

A TwinCAT 3 Analytics workshop során a résztvevők részletes bepillantást nyerhetnek az ipari automatizálásban alkalmazott TwinCAT 3 Analytics funkcióinak használatába. A workshop keretében megvizsgáljuk az analitika szerepét az ipari rendszerek teljesítményének optimalizálásában, a prediktív karbantartásban, az energiahatékonyság terén, valamint a gyártási adatok elemzésében, értékelésében.

A workshopon bemutatjuk, hogyan lehet a TwinCAT 3 Analitics segítségével folyamatosan optimalizálni a gyártási folyamatokat, azonosítani a hatékonyságot javító lehetőségeket és nyomon követni a rendszer teljesítményét a trendek elemzése révén. A résztvevők gyakorlati alkalmazáson keresztül megismerhetik az analitikai eszközök alkalmazását, és megérthetik, hogyan járulhatnak ezek hozzá a hatékonyabb és előrelátóbb ipari automatizáláshoz.

16:15 - 16:45

Kávészünet

16:45 - 18:00

Workshop#3 - A lovagok, akik azt mondják NI(S2)

Kocsis Tamás, ICS/OT Security Expert, Alverad Technology Focus Kft. // Melegh György, Presales & Support mérnök, Com-Forth Kft.

A workshop során a NIS2 témakörét járjuk körbe műszaki oldalról, és az alábbi kérdésekre keressük a választ:
 • Mik a NIS2 konkrét követelményei az IT-OT infrastruktúrával szemben?
 • Milyen elvárásoknak kell megfelelnie a mai ipari hálózati eszközöknek?
 • Hogyan tudja támogatni a hálózatmenedzsment a NIS2 elvárásait?
 • Hogyan tudjuk megvédeni az OT rendszereinket a véletlen és szándékos károkozástól?
Szakértő előadóink:
 • Kocsis Tamás, ICS/OT biztonsági szakértő, Alverad Kft.
 • Melegh György, pre-sales & support mérnök, Com-Forth Kft.

18:15 - 18:30

Köszöntő, megnyitó

18:30 - 20:00

Állófogadás, "Icebreaking" - szakmai beszélgetés #1: Eljött a pont, amikor már eléggé fáj? Az ipar 4.0 kiberbiztonsági aspektusai

Az ipar 4.0 térnyerésével egyre több kibertámadás is éri a gyárakat. Manapság már nem ritka sajnos a hazai gyárak elleni támadás sem. Ugyanakkor a kibertámadások elleni védelmi vonalak kiépítése még mindig gyerekcipőben jár. De vajon a NIS2 elég nagy lökést ad ahhoz, hogy végre elkezdjenek a hazai iparvállalatok is invesztálni? Ilyen és ehhez hasonló vagy éppen eltérő kérdéseket tudtok feszegetni Hetényi Petra (Com-Forth Kft., OT Security Business Development Manager) és Kocsis Tamás "Sharky" (Kiberbiztonsági szakértő, Alverad Kft.) moderálásával.

18:30 - 20:00

Állófogadás, "Icebreaking" - szakmai beszélgetés #2: Mire használhatjuk az AI-t a gyártásban? Valós tapasztalatok megosztása.

Részletek hamarosan

18:30 - 20:00

Állófogadás, "Icebreaking" - szakmai beszélgetés #3: fenntarthatóság a gyártásban.

Részletek hamarosan

18:30 - 20:00

Állófogadás, "Icebreaking" - szakmai beszélgetés #4: Részletek hamarosan

Részletek hamarosan

18:30 - 20:00

"Icebreaking" - szakmai beszélgetés #5: Részletek hamarosan

Részletek hamarosan

8:30 - 9:15

Regisztráció

9:15 - 9:30

Köszöntő

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

9:30 - 9:55

Innováció és tehetetlenség a negyedik ipari "forrunalom" idején

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

9:55 - 10:20

Keynote előadás (Cobus van Heerden, GE Vernova)

Cobus van Heerden, Analytics Product Manager, GE Vernova

10:20 - 10:45

3DEXPERIENCE – A közös szoftverplatform ereje a fejlesztési folyamatban

Nadj István, CEO, CAD-Terv Mérnöki Kft.

Mi műszaki emberek a tökéletességre törekszünk. Szívesen használunk a fejlesztési folyamat 1-1 lépéseihez külön speciális szoftvermegoldást őrületbe kergetve ezzel a vezetőinket és a rendszergazdákat. Ugyanakkor vágyunk az egyszerűségre is és arra, hogy mindenkor a legfrissebb adat álljon rendelkezésre. Szeretnénk, ha nem a vezetői riportok összeállítása, a marketingesek adatszolgáltatása vagy a megbeszélések összefoglalói vinnék el az időt a kreatív munkától.

Hogyan lehetséges ez?
Csodák nincsenek. Az innovatív gondolkodás viszont ott rejlik mindenkiben. Éljünk vele és jó célok mentén, megfelelő eszközzel képesek leszünk a fentieken túl az általunk fejlesztett eszköz teljes virtuális validációjára. Nem utolsó sorban újra lesz időnk a kreatív munkára és a családunkra.

10:45 - 11:10

Egy gyárban az ellenséggel

Kocsis Tamás, ICS/OT Security Expert, Alverad Technology Focus Kft.

11:10 - 11:40

Kávészünet, networking

11:40 - 12:00

A digitalizáció, mint globális versenyelőny

Németh Gábor, Senior Director, Operations and Division Head, Focxonn

Az előadás során a globális versenyt és a hatékony piaci versenyzési stratégiákat tekintjük át a Foxconn csoporthoz tartozó Cloud Network Technology Kft. komáromi gyárának példáján keresztül, és az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

 • Miként lehet megváltoztatni a globális leosztást?
 • Mi jelenthet igazából versenyelőnyt?
 • Milyen technológiák és szoftverek segítik a Foxconn gyárát az adott versenyelőny elérésében?

12:00 - 12:20

MESe habbal avagy az adatgyűjtés létjogosultsága a gyártásban

Teket Márk, Műszaki fejlesztési mérnökség vezető, MAM-Hungária Kft.

12:20 - 12:40

A Soneas Vegyipari Kft. új karbantartás-menedzsment rendszere pénzügyi szemüveggel

Szabó Péter, Pénzügyi és IT igazgató, Soneas Vegyipari Kft.

Hogyan tegyük láthatóvá és átláthatóvá egy évtizedes múltú vegyipari cég fizikai eszközparkját és az azzal kapcsolatos költségeket?

12:40 - 13:00

Kozma László (Bridgestone Tatabánya) előadása

Kozma László, Smart Factory vezető, Bridgestone Tatabánya

13:00 - 14:00

Ebéd

14:00 - 14:40

Vezetői kerekasztal

Résztvevők: Dr. Hoffmann Károly (Sanmina), Gaszt Attila (GIA Form Kft.), Restás Egon (Vág-Tech Kft.)

14:40 - 15:00

Az adatérték megteremtésének lépései a TwinCAT Analytics segítségével

Fazekas Sándor, Ügyvezető, Hunify Laboratories Kft.

Beszélgetés az adat és az értékes adat közti különbségtételről, valamint az érték létrehozásáról. Egyszerűen, pár lépésben, kezdve a nyers adatok gyűjtésétől a lehetséges mérésekig és optimalizálásokig – természetesen a teljes megoldást kínáló TwinCAT Analytics alapján.

15:00 - 15:20

Smart In-Flow - Sikeres adatgyűjtési és elemzési megoldások bevezetése - gyakorlati tapasztalataink hazai gyárakban

Kaszás Gábor, vezető fejlesztő Smartindy Kft./Bitotron Kft.

Egy sikeres ipari adatgyűjtési- és elemzési megoldás bevezetésének titka az apró részletekben rejlik. Valós példákon keresztül engedünk betekintést a fejlesztési folyamatokba, a kezdeti adatgyűjtési igényektől az újabb funkciók kifejlesztéséig, beleértve a mesterséges intelligencia/gépi tanulási megoldásokat. Kirajzolódik, hogy a bevezetés során mit tudunk nyújtani mi, mint teljeskörű hardver-szoftver megoldásszállítók és mire van szükség a sikerhez ügyfél oldalról. Az ütemezés, a megbízhatóság és az adatbiztonság fontossága kiemelt figyelmet kap az előadás során.

15:20 - 15:40

Kávészünet, networking

15:40 - 16:00

Dr. habil. Abonyi János előadása

16:00 - 16:30

Operátor 4.0 kerekasztal

16:30 - 16:50

Lokális fenntarthatóság GRUNDFOSNÁL

Gärtner Szilvia, Senior Environmental Engineer, GRUNDFOS

Hogyan legyünk ott fenntarthatóak ott, ahol gyártunk és ahol kibocsátunk?

A dán szivattyúgyár olyan időszakban kezdte meg működését, amikor még a háború okozta károkat nyögte egész Európa. A kreativitás és a kitartás meghozta gyümölcsét. Mára a Grundfos a szivattyúgyártás élvonalába tartozik. Termékei olyan területeken is képesek tiszta ivívózhez juttatni emberek százait, ahol korábban még remény sem volt rá.
A termék tartóssága és időtállósága igazi unikum a mai “elromlik és lecserélem” szemléletű világban.
És mivel leginkább vízzel dolgozik, így fenntarthatósági stratégiájának egyik alappillére is ehhez kapcsolódik. Célkitűzései között szerepel a gyártásban használt ivóvíz 50%-os csökkentése, az esővíz hasznosítása, valamint a vízkörforgás kialakítása. 2030-ra 300 millió ember számára igyekszik tiszta ivóvizet biztosítani a harmadik világ szegényebb régióiban.
Emellett nagy hangsúlyt fektet a klímaváltozáshoz kapcsolódó tevékenységekre, mint az energiafelhasználás és a légszennyezőanyag-kibocsátás csökkentése.

Ezek mind nagyon szép célok, de vajon mi történik “kicsiben”, a székesfehérvári üzemben? Mit tehetünk mi azért, hogy ezeket a “magasztos” célokat a mindennapokba átültessük?

16:50 - 17:10

Fenntarthatóság a termelésben – MISSION:Zero

Éliás Péter, Head of Environmental Protection

Az Audi Hungaria ismeri és felvállalja szerepét a fenntarthatóság előmozdításában. Ennek egyik fontos eszköze a Mission:Zero környezetvédelmi program, melynek célja, hogy javítsa az Audi Hungaria környezeti teljesítményét a termelésben és a logisztikában a vállalat telephelyein. A program összefogja az összes olyan intézkedést, amelyek hozzájárulnak a telephelyeik környezeti lábnyomának csökkentéséhez, kiemelt fókuszt helyezve a karbonsemlegességre, vízvédelemre, erőforráshatékonyságra és biodiverzitásra.

18:30 - 19:30

Szauna szeánsz, wellness

19:30 - 22:00

Gálavacsora

Élőzenével és whisky kóstolóval készülünk, reméljük, minél többen velünk tartotok ezen az esti eseményen.

21:00 - 21:15

Nyereményjáték díjátadó

A rendezvény ideje alatt tartó nyereményjáték díjazottjainak kihirdetése, és nyeremények átadása.

7:00 - 7:30

Reggeli futás az ipar 4.0-ért

Találkozó a recepciónál 7:00-kor, a tervek szerint kb. 30 percet futunk.

 

 

8:45 - 9:30

Regisztráció

9:30 - 9:45

Köszöntő

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

9:45 - 10:15

NIS2 - Hazai Kibervédelemi reguláció az ipari rendszerek szemszögéből

Hinkel Attila, CEO, Alverad Technology Focus Kft.

10:15 - 10:45

Hazárd megye lordjai - Az OT kiberbiztonsági kockázatelemzése

Kocsis Tamás, ICS/OT Security Expert, Alverad Technology Focus Kft.

10:45 - 11:15

Kávészünet

11:15 - 12:15

Cobus van Heerden előadása (részletek hamaroan)

12:15 - 13:00

Záró gondolatok - panelbeszélgetés

Résztvevők: Németh Gábor (Foxconn), Vincze Attila (Howmet), Péczeli Viktor (Continental)

13:00 - 13:00

A Smart Factory ConnAction konferencia zárása

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

13:00 - 14:00

Ebéd, networking

Állítsd össze a saját konferencia-programodat!

[Eventmobi]

Calendar

Az Eventmobi alkalmazással válik igazán interaktívvá eseményünk. Használatával még sosem volt ilyen könnyű összeállítanod saját programterved és a személyes beszélgetések leszervezése is egyszerűbbé válik.

 

1. TÖLTSD LE az alkalmazást a Google Play Áruház / App Store kínálatából és nyisd meg!

2. ADD MEG a rendezvényünkhöz kapcsolódó kódot, amelyet a regisztráltak részére küldünk ki e-mailben.

3. VÁLASZD KI az előadásokat és szakmai programokat, amelyeken szeretnél részt venni!

4. SZÓLJ HOZZÁ az előadásokhoz, kezdeményezz beszélgetést másokkal.

5. EGYEZTESS LE személyes szakmai megbeszéléseket más résztvevőkkel és a konferencia kiállítóival. Bátran vedd fel a kapcsolatot másokkal, így garantáltan nem maradsz le egyetlen lehetőségről sem.

 

Mindezen túlmenően az egész eseményt átívelő játékban is részt vehetsz: ha figyelsz az előadásokon, és aktív vagy a konferencián, akár még értékes nyereményeket is szerezhetsz.

Rólunk

[A szervezők]

A hazai ipar innovációján és ügyfeleink hatékonyságának növelésén dolgozunk

 

A Com-Forth Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Innovatív ipari informatikai megoldásainkkal az elmúlt 35 évben már több száz gyártó cégnek és egyéb vállalatnak segítettünk hatékonyabbá tenni a termelését, illetve a gépei, berendezései közötti kommunikációt. Mindezt ipari célokra alkalmazott hardverekkel, szoftverekkel, egyedi automatizálási megoldásokkal és olyan neves gyártók támogatásával tesszük, mint a Moxa, az Opto22, a GE Digital vagy a Microsoft. Megbízóink az energetika, gyógyszergyártás, vegyipar, élelmiszeripar, olaj- és gázipar meghatározó szereplői, valamint automatizálással, informatikával és biztonságtechnikával foglalkozó rendszerintegrátorok.

 

Hiszünk a tudásmegosztás fontosságában: a minden évben megrendezésre kerülő Smart Factory ConnAction konferenciánkat és az évente több alkalommal megtartott Ipari IoT Szakmai Napjainkat mára az ipar legnépszerűbb és legfontosabb eseményei között tartják számon a szakma képviselői.

 

Az ipar 4.0 meglehetősen komplex szakterület. A legtöbb vállalat óvatos, hogyan vágjon bele, hogyan induljon el, milyen fejlesztésekkel kezdjen. Tapasztalt mérnök kollégáinkkal örömmel segítünk megtenni az első lépéseket.

Támogatók

[Kiemelt partnereink]

Partnerek