Grand Hotel Esztergom**** 2022. június 15-17.

Számoljuk a napokat ->>

8. Smart Factory ConnAction konferencia

0 nap
0 óra
0 perc
0 másodperc

Gyártsunk okosan!

[ipar 4.0 konferencia]

ipar 4.0

Az ipari IoT és az ipar 4.0 az elmúlt évek talán leggyakrabban használt kifejezései az informatika és a gyártás kontextusában. Mégis komoly kihívást jelent a legtöbb hazai gyártóipari vállalatnál a bevezetése - és még csak nem is feltétlenül a pénz az akadály!

Az ipar 4.0 bevezetése egyszerre jelenti technológiai, IT, humánerőforrás és menedzsment feladatok tömkelegét. A kihívások dacára mégis érdemes belevágni, ezért az idei konferenciát is annak szenteljük, hogy gyakorlati példák során mutassuk meg az ipar 4.0 bevezetéséhez szükséges folyamatokat, miközben megnevezzük, elemezzük és megoldásokat hozunk a felmerülő buktatókra. Legyen szó akár a társosztályok ellenállásáról, a hozzáértő személyzet vagy a technológia ismeretének hiányáról, illetve a megfelelő kivitelező kiválasztásának nehézségeiről. Az egyes előadások keretében nyíltan szembenézünk mindezzel, és már sok ízben bizonyított, gyakorlati javaslatokat adunk e helyzetek megoldására.

Az ipar 4.0 és az IoT a nagyobb üzemek kiváltsága lenne? Ezzel kapcsolatban is megosztunk néhány sikertörténetet olyan KKV-kkal a főszerepben, akik - időt, energiát és pénzt nem kímélve - már nagyon komoly lépéseket tettek az ipar 4.0 felé vezető úton. Vajon megérte? A konferencián majd elmesélik!
Előadások

Szakértő előadók, valós tapasztalatok

A Smart Factory ConnAction egy ízig-vérig ipar 4.0 konferencia, melyet idén már 8. alkalommal rendezünk meg. Az elmúlt évek minden szempontból rendhagyók voltak. Ez alkalommal úgy gondoljuk, hogy a legtöbbet akkor tudja nyújtani konferenciánk, ha hús-vér emberek mutatják be megoldásaikat, és az üzleti kapcsolatokok is helyszíni részvétellel tudnak legjobban épülni. A programot, az előadások és kerekasztalbeszélgetések mellett számos interaktív workshoppal és gyárlátogatással színesítjük, az iparági szakértőinkkel pedig megvizsgáljuk, hogy mik a legfontosabb lépések, melyeket meg kell tenni az ipar 4.0 felé vezető olyakor igen rögös úton. A konferencián a megszokott kötetlen, őszinte stílusban beszélünk a nehézségekről, és osztjuk meg egymással tapasztalatainkat.

Networking

Exkluzív networking lehetőségek

A ConnAction konferenciák során megszokott networking lehetőségek biztosítására ezúttal is gondoltunk. Az Eventmobi alkalmazással lehetőséged van már 1-2 héttel a konferencia előtt a teljes program megszervezésére: előadások és szakmai programok kiválasztására, valamint időpont egyeztetésre a kiállítókkal továbbá más delegáltakkal, akikkel így információt és tapasztalatot lehet cserélni az iparági kihívásokat illetően. A konferencia résztvevői közül a legtöbben Hozzád hasonló problémákkal és kihívásokkal néznek szembe, így a rendezvényen használt alkalmazás segítségével a kijelölt meeting pointokon tudsz más résztvevőkkel időpontot egyeztetni, és felvenni a kapcsolatot.

workshop04

Interaktív, szakmai workshopok

A szerda délutáni programot, kis csoportos (12-15 fő) szakmai workshopoknak szenteljük. Idén is változatos témaköröket válogattunk össze. Válaszd ki a számodra legrelevánsabbakat, és jelentkezz be az applikáción keresztül! Számítunk az aktív részvételedre!

wellness

Wellness és sport

A Grand Hotel Esztergom panorámás wellness-részlege vagy a szemben lévő Aquasziget Élményfürdő garantálja majd, hogy a szakmai programok mellett kikapcsolódni is tudjunk. A csütörtöki napon erre dedikálunk külön időt, hogy legyen idő feldolgozni a sok beérkező információt. A konferencia második napjának reggelén pedig - hűen a már kialakult hagyományhoz - idén is futunk egyet az ipar 4.0-ért.

guest-speaker-avatar-man-character-cool
200 Iparági szakember
seminar-talk-keynote-speak-speech
15+ Előadás
workshop
6 Workshop
name-card-business-exchange-introduction
# Networking lehetőség

Előadóink

[ipar 4.0 tapasztalatok]

Speakers

A Smart Factory ConnAction egy igazi ipar 4.0 konferencia. Előadóink nem arról beszélnek, hogy "mi is az az ipar 4.0?", hanem már megvalósult megoldásokat, konkrét esettanulmányokat mutatnak be, továbbá a panel beszélgetések során is a tapasztalatok megosztása kerül előtérbe.

Abonyi János

[Pannon Egyetem]

Baranyi Szabolcs

[Cloud Solution Architect, Microsoft]

Beke Zoltán

[alapító-tulajdonos, Mortoff]

Bóna Péter

[Com-Forth Kft., CEO]

Denis Reiman

[Staff Solution Architect, GE Digital]

Dudás Viktor

[Senior Data & AI Specialist, Microsoft]

Erki Szabolcs

[Ügyvezető, társalapító, Hard Code]

Gergics Máté

[Head of Site QA, Hungary, Abacus Medicine]

Gulyás Gábor

[Technology Innovation Center Director, HBPO]

Gál Tibor

[Technology Development and Facility Manager, Parafix Hungária Kft.]

Hagen István

[Chief Information Security Office, Bonafarm]

Hóringer Tamás

[Com-Forth Kft, Alkalmazásfejlesztő mérnök]

Komáromi Zoltán

[Sales Manager, Grepton]

Kozák János

[Delivery Lead, Crayon Magyarország]

Leveli András

[Director of Business & Product Development, LSK]

Mausch Gergely

[Senior Sales Account Manager, Oriana]

Melegh György

[Com-Forth, Presales & Support mérnök]

Misik Zoltán

[Vezető Alkalmazásfejlesztő mérnök, Com-Forth]

Németh Gábor

[Director, Operations and Division Head, Focxonn]

Németh Kristóf

[Pre Sales Engineer, Oriana]

Papp László

[Gartner]

Péczeli Viktor

[On sabbatical, Continental]

Siszer Tamás

[Head of Cluster SEE Didactic, Festo]

Sós András

[Com-Forth Kft., Alkalmazásfejlesztő mérnök]

Thomas Schulz

[GE Digital, Channel Manager Central and Eastern Europe]

Tóth László

[Program Manager, IDC Hungary]

Vincze Attila

[Howmet, IT&ABS Manager ]

Ádám Ildikó

[Senior Manager (EY), PhD hallgató (SE), Ernst&Young / Semmelweis Egyetem]

Ászity Sándor

[Szakmai Vezető, Budapesti Corvinus Egyetem]

Smart Factory ConnAction 2021

Nézd meg a 2021-es Smart Factory ConnAction videó összefoglalónkat!

Watch Video
  • június 15.
  • június 16.
  • június 17.

10:00 - 13:00

Gyárlátogatás a Cloud Network Technologies (Foxconn) komáromi gyáregységében

A látogatás során az érdeklődők megismerhetik, hogy miként reagáltunk a bérgyártás (és a világ) aktuális kihívásaira. Megismerkedünk azzal is, hogy miként készülnek el a felhőszolgáltatás hátterét biztosító szerverek és rackek, továbbá bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket találtunk az emberi képességek kiterjesztésére, és mit részesítünk előnyben a klasszikus automatizálás helyett.

10:00 - 13:00

Gyárlátogatás a Festo budapesti gyáregységében

14:00 - 14:45

Érkezés a Grand Hotel Esztergomba, regisztráció

14:45 - 16:00

Workshop #1: Rapid alkalmazás fejlesztés a gyártás számára

Kozák János, Delivery Lead, Crayon Magyarország

Az előadás folyamán bepillantást nyerhetünk abba, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen olyan megoldásokat készíteni, amik rugalmasan változtathatók, a mögötte lévő folyamatok dinamikusan átalakíthatók, különösebb fejlesztői tudás nélkül.
Tanácsot adunk abban, hogy hogyan érdemes egy vállalaton belüli alkalmazást, valamint a hozzá tartozó mögöttes folyamatokat úgy fejleszteni, hogy abból 2 hét alatt egy használható, éles produktum legyen.

14:45 - 16:00

Workshop #2: Who wannacry? Who wanna update a working SCADA?

Melegh György, Pre Sales Support mérnök

A workshopon összegyűjtjük a vélt és valós veszélyforrásait egy ipari hálózatnak, megnézzük a gyakorlatban, hogy mennyi idő alatt milyen szintű hozzáférést lehet szerezni egy nem patchelt rendszerhez és ezeket a biztonsági réseket hogyan lehet befoltozni egy külső eszköz segítségével. Áttekintjük emellett az ipari protokollokra finomhangolt DPI megoldásokat, ami azt hivatott biztosítani, hogy a vezérelt rendszereink, gépeink csak üzemszerűen engedélyezett állapotokat, értékeket vehessenek fel.

14:45 - 16:00

Workshop #3: High Performance HMI - Az ipari kezelőfelületek szerepe a jövő gyárában

Hóringer Tamás, Alkalmazásfejlesztő mérnök, Com-Forth Kft.

Az ergonómia csak a lakossági célra szánt alkalmazások esetén fontos? Értelmezhető a UX fogalma az ipariban? Miként segíti a predikció és a heurisztika a kezelőfelületek használatát? Mi az intuíciók és illúziók szerepe a jó HMI működésében? Csak néhány téma azok közül, melyeken keresztül belekóstolunk ebbe a rendkívül izgalmas, de nem is annyira új tudományágba. Csatlakozz hozzánk a workshopra, és egy kávé valamint néhány példa mellett beszélgessünk róla!

16:00 - 16:30

Kávészünet, kapcsolatépítés

16:30 - 18:00

Workshop #4: Változó játékszabályok adaptálása Low-codinggal

Németh Kristóf, Pre Sales Engineer, Csesznegi Richárd, Sales Manager, Oriana

A workshop során a résztvevők segítségével egy képzeletbeli üzem kommunikációs folyamatát digitalizáljuk: 'fejlesztünk' egy kommunikációs rendszert vevő és szállítói portállal, az Oriana Low Coding platform elemeire támaszkodva. Rövid elméleti áttekintés után (Mit nevezünk üzleti folyamatnak? Mi is az a Low Coding platform? És a kettő hogyan kapcsolódik össze?), megtekintünk egy "Szállítási határidő változás" folyamatot, annak lépéseit az Oriana platformon visszük végig, sőt változást is eszközlünk a folyamaton.

16:30 - 18:00

Workshop #5: Digital enabled Centralized, Remote, Customized Operations

Denis Reiman, GE Digital

 Proficy Operations Hub the flexible Front End for modern operator

16:30 - 18:00

Workshop #6: Gyártsunk hatékonyabban! Interaktív gyártósor szimuláció adatelemzéssel

Ászity Sándor, Szakmai Vezető, Budapesti Corvinus Egyetem

SFC_Corvinus_WorkshopA workshopra jelentkezőknek lehetőségük lesz egy egyedülálló interaktív gyártósori szimulációban részt venniük, melyhez a BIK Autóipari Termelési Rendszerek (LEANLAB) laboratóriumának eszközeit vesszük igénybe.
Két különböző körben fogunk termelni és digitális eszközökkel adatot gyűjteni. A jelentkezők feladata lesz a termelésen túl a fordulók során elért eredmények kiértékelése.
Az első forduló alatt gyűjtött adatok analíziséből született folyamatfejlesztési ötleteket a második fordulóban tudják a résztvevők próbára tenni. Vajon sikerül másodjára hatékonyabbnak lenni? Az adatok elárulják!

Várjuk azok jelentkezését is akiktől az interaktivitás távol áll, de érdekli őket a fent leírt gyakorlat!

16:30 - 18:00

Workshop #7: Emberközpontú gyártás, ipar 5.0 és egy darabka fánk.

Bóna Péter, CEO, Com-Forth

VUCA világban élünk, ahol minden rapid módon változik, sok a bizonytalan tényező, nincsenek best practice-ek, és minden egyre bonyolultabbnak látszik. Elképesztően gyorsan kell alkalmazkodni előre nem kiszámítható eseményekhez és azok hatásaihoz, mint pl. egy pandémia, a chiphiány vagy egy háborús esemény. Mindeközben felerősödtek azok a hangok, akik azt hangsúlyozzák, hogy végtére is emberek vagyunk, és nem csak a technológiára kellene összpontosítani, amikor ipar 4.0-ról beszélünk, hanem az ember köré kellene felépíteni a rendszert. Nem véletlen, hogy az emberközpontú gyártást középpontba helyező ipar 5.0 irányzat vagy a Kate Raworth által megfogalmazott Fánk közgazdaságtan egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A workshop során a résztvevőkkel közösen szedjük össze azokat a tippeket, trükköket, jó gyakorlatokat, amelyek segítenek humán oldalról megtámogatni a negyedik ipari forradalom technológiai vívmányait.

18:15 - 18:30

Köszöntő, megnyitó - Bóna Péter, Com-Forth

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

18:30 - 20:00

Állófogadás, szakmai beszélgetések 5 helyszínen

9:15 - 9:30

Köszöntő - Bóna Péter, Com-Forth

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

9:30 - 9:50

Keynote blokk- A még mindig aktuális trendek... és ami tényleg változott az elmúlt 10 évben

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

Minden évben olvasgatom az aktuális technológiai trendeket, amelyeket a nagy piackutató cégek publikálnak, és közben azon gondolkodom, hogy mindezekből az innovációkból mi az, ami ténylegesen megvalósult a gyártó partnereinknél. Látható, hogy a technológiai fejlődés exponenciálisan gyorsabb az ipari adaptációhoz képest, az olló pedig egyre csak nyílik. Mégis minden évben vannak újdonságok: olyanok, amiket már nagyon vártunk, vagy amikre nem is számítottunk. Egyes buzzword-ök új szakaszba kerülnek a hype görbén, míg másokról meg is feledkezik a piac. Az előadásom során ezeket a trendeket foglalom össze röviden.

9:50 - 10:10

Covid után, recesszió előtt és egy európai háború közepén – mik a jelenlegi (IT) kihívások a gyártócégek számára?

Tóth László, Program Manager, IDC Hungary

Az előadás során Tóth László egy hazai kitöltőket is magába foglaló európai gyártóipari kutatás eredményeit foglalja össze, melynek során arra a kérdésre keressük a választ, hogy mik a jelenlegi (IT) kihívások a gyártócégek számára?

10:10 - 10:35

Iskolapadból a digitális térbe!

Németh Gábor, Director, Operations and Division Head, Foxconn

10:35 - 10:55

Ellenáramban is előre, avagy ipar 4.0 bevezetése a Parafix Hungária Kft-nél

Gál Tibor, Technology Development and Facility Manager, Parafix Hungária Kft.

10:55 - 11:20

Kávészünet

11:20 - 12:40

I. blokk: Innováció

11:20 - 11:40

Prediktív karbantartás – Mesterséges intelligencia a gyártásban

Siszer Tamás, Head of Cluster SEE Didactic, Festo

11:40 - 12:00

Univerzális gépi adatgyűjtés - egy hazai innováció története

Erki Szabolcs, Ügyvezető, társalapító, Hard Code

Egy üzletileg hasznos kimutatás a megfelelő minőségű adattal kezdődik. Ipari folyamatokról azonban a gyakorlatban nem is olyan egyszerű gépi adatot nyerni. Több gyártó, eltérő évjárat, felszereltség, protokollok nehezítik a feladatot. Mutatunk egy olyan másodlagos adatokból dolgozó megoldást, ami függetlenít ettől a komplexitástól és kiépítése a felébe sem kerül a hagyományos módszereknek.

12:00 - 12:20

Fejlesztési kihívások felhő alapú rendszerek esetében

Gergics Máté, Head of Site QA, Hungary, Abacus Medicine

Az előadás során egy felhő-alapú rendszer gyógyszeripari környezetben történő implementálása kerül bemutatása.

12:20 - 12:40

A növekedés és forrásteremtés rejtett hozzávalója - Adóhatékony stratégiák innovátoroknak

Ádám Ildikó, Senior Manager (EY), PhD hallgató (SE), Ernst&Young / Semmelweis Egyetem

A vállalkozások mindennapos működésének szerves részét képezik a fejlesztések. A folyamatosan változó vevői igények, esetleges gyártási nehézségek, a beszállítói láncok akadozása, a folyamatosan változó jogszabályi előírások új megoldásokra kényszerítik a vállalkozásokat. Ezek a fejlesztések ugyanakkor számos kedvezményre jogosíthatnak, amelyek az igénybe vevők számára elérhetőek. Gyakori diszkrepancia, hogy a pénzügyi szakember ismeri az elérhető kedvezményeket, ugyanakkor nincs elég információja a műszaki folyamatokról, hogy felmérhesse a kedvezmények elérhetőek-e a vállalkozás számára. A műszaki szakemberek pedig gyakran nem élnek az elérhető pénzügyi előnyökkel, ugyanis a munkájuk során nem értesülnek ezekről. Előadásommal e párbeszédeket szeretném elősegíteni, hogy a vállalkozások megtalálják és biztosíthassák a növekedéshez szükséges pénzügyi forrásokat.

12:40 - 14:00

Ebédszünet

14:00 - 15:30

II. blokk: első lépések az ipar 4.0 felé

14:00 - 14:20

Az ipari digitalizáció újragondolása :: fókuszban a kollaboráció

Leveli András, Director of Business & Product Development, LSK

Mára a digitális transzformáció olyan tradicionális iparágakban is hatalmas változásokat katalizál, amelyek korábban, nagyon sok évtizedig informatikai támogatás nélkül működtek. Páratartalmat és talajnedvességet mérünk a mezőgazdaságban az öntözés optimalizálása és a legjobb terméshozam elérése végett, de egy mai modern gyár sem működhet a gyártási folyamatok monitorozása és a begyűjtött adatok elemzése nélkül. Tehát az ipar digitalizációja, illetve az adatvezérelt döntéshozatal előretörése megállíthatatlannak tűnik. De vajon a kollaborációs folyamatok újragondolása, illetve a digitalizáció nyújtotta előnyök alapján létrejövő vadonatúj módszerek implementációja nélkül sikeres tud lenni egy ilyen fejlesztési folyamat?

14:20 - 14:40

A gyártást befolyásoló környezeti hatások csillapítása

Mausch Gergely, Senior Sales Account Manager, Oriana

„Mi történik, ha nem érkezik meg az alapanyag?” „Kit hívjunk fel?” „Honnan tudom, hogy kaptunk-e erre előzetesen bármilyen jelzést?” „Át kell-e ütemeznem a gyártásomat?” „Mit fog szólni hozzá a vevőm?” Ezekre a kérdésekre keressük a megoldást egy olyan low-coding eszköz felhasználásával, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kialakítsunk egy „kommunikációs arénát”, ahol a szereplők prompt információkat oszthatnak meg egymással egy kontrollált környezetben.

14:40 - 15:00

Industrial Analytics for Process Engineers

Thomas Schulz, Channel Manager Central & Eastern Europe, GE

Learn how Process Engineers can apply analytics to optimize Production Operations continuously using Proficy CSense, without the need to be a Data Scientist.

15:00 - 15:10

Digitális munkaterület

Baranyi Szabolcs, Cloud Solution Architect, Microsoft

A Shop Floor és az ott dolgozók munkájának megkönnyítése a digitalizáció mentén.

15:10 - 15:30

Panelbeszélgetés: az ipar 4.0 technológiai kérdései

Baranyi Szabolcs (Microsoft), Gergics Máté (Abacus), Sós András (Com-Forth), Leveli András (LSK)

Panel beszélgetés a technológiai fejlődésről, a bevezetési kihívásokról, a felhasználói igényekről és hogy mitől sikeres vagy éppen kudarcra ítéltetett egy bevezetés. A beszélgetés résztvevői: Baranyi Szabolcs (Microsoft), Gergics Máté (Abacus), Leveli András (LSK), Sós András (Com-Forth),

15:40 - 16:00

Kávészünet

16:00 - 17:30

III. blokk: Fenntartható és emberközpontú gyártás

16:00 - 16:15

Emberközpontú gyártás és fenntarthatóság az 5. ipari forradalomban

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

16:15 - 17:00

Panelbeszélgetés az ipar 5.0-ról - középpontban az ember

Kenyeres Krisztina (ARM), Németh Gábor (Foxconn), Péczeli Viktor (Continental, on sabbatical) , Tóth László (IDC)

Panel beszélgetés az emberközpontú gyártásról, a fenntarthatóságról, a VUCA világról, a mindennapi mókuskerékről, no meg ami azon is túl van...A beszélgetés résztvevői: Kenyeres Krisztina (ARM), Németh Gábor (Foxconn), Péczeli Viktor (Continental, on sabbatical) , Tóth László (IDC)

17:00 - 17:15

Az 1. nap zárása

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

17:30 - 19:30

Wellness, networking

19:30 - 22:00

Gálavacsora

7:00 - 7:30

Reggeli futás az ipar 4.0-ért

Találkozó a recepciónál 7:00-kor, a tervek szerint kb. 30 percet futunk.

8:45 - 9:30

Regisztráció, networking

9:30 - 9:40

Köszöntő

Bóna Péter, CEO, Com-Forth Kft.

9:40 - 10:00

Ipari sérülékenységvizsgálati tapasztalatok

Tamaskovics Zsolt, Senior IT Security Expert, Alverad

10:00 - 10:40

Ipar 4.0 ITs is, OTt is - panel beszélgetés az IT-OT konvergencia kihívásairól

Vincze Attila (Howmet-Köfém), Hagen István (Bonafarm), Dudás Viktor (Microsoft)

Az IT és OT területek konvergenciája nemcsak technológiai kihívásokat nyújt a különböző gyártók eltérő filozófiával megalkotott rendszereinek integrációja iránti igények miatt, hanem nagyon komoly humán oldali csapdákat is rejt magában. Az emberi tényező sokszor talán több fejvakarást is okoz, hiszen a kollégák változási és alkalmazkodási képessége - természetéből adódóan - hosszadalmas, időigényes folyamat. Míg egy rendszer informatikai értelemben történő implementálása alapvetően egy műszaki kérdés, addig az élesben történő, a mindennapi munkát átalakító használata évekig is eltarthat. Mindeközben nagymértékben megváltozott a CIO-k, CISO-k, de még az automatizlásban (OT) dolgozó kollégák élete is. A beszélgetés résztvevői: Vincze Attila (Howmet-Köfém), Hagen István (Bonafarm), Dudás Viktor (Microsoft). A beszélgetés moderátora Bóna Péter.

10:40 - 11:15

Kávészünet

11:15 - 11:35

"Pedig ott van az az adatgyűjtőben..." - Út a digitális karbantartáshoz a MAM-Hungária Kft.-nél

Hrubi Gyula, Alkalmazásfejlesztő mérnök, Com-Forth

A legtöbb gyártó vállalat intenzív digitális átalakuláson indult el az utóbbi években. Ebben a forgatókönyvben a termelési folyamatok korábban papír alapon, jobb esetben Excel táblázatok segítségével történő nyomon követése helyett a MES rendszerek alkalmazása került előtérbe. Az előadáson résztvevők betekintést nyerhetnek egy a digitális transzformációban résztvevő vállalat ezen területen szerzett valós tapasztalataiba.

11:35 - 12:10

A MES bevezetés kérdései - beszélgetés

Kovács Gábor (Suez), Misik Zoltán (Com-Forth), akik 20-20 éves MES tapasztalatukat osztják meg velünk 30 percben. Moderátor: Bóna Péter

12:10 - 12:20

Az ipari metaverzum

Dudás Viktor, Senior Data & AI Specialist, Microsoft

Mi lenne, ha bármilyen fizikai eszközből vagy környezetből létezne digitális iker? Digitális ikrek, vegyes valóság, mesterséges intelligencia, IoT, intelligens felhő…mindez egyben, egy olyan megoldás formájában, amely segít megérteni a múltat ​​és megjósolni a jövőt a gyártásban.

12:20 - 13:00

Mi van az ipar 4.0 fejlesztések hátterében? Ipar 4.0 Backstage kerekasztal beszélgetés

Abonyi János (Pannon Egyetem), Papp László (Gartner),Gulyás Gábor (HBPO). Moderátor: Beke Zoltán, Mortoff

A beszélgetés résztvevői: Abonyi János (Pannon Egyetem), Papp László (Gartner), Gulyás Gábor (HBPO). Moderátor: Beke Zoltán, Mortoff

13:00 - 14:30

A konferencia zárása: Szendvics ebéd

Bóna Péter, Kövecses Kamilla, Com-Forth Kft.

2022-ben se hagyd ki!

A regisztráció termelő vállalatok ipar 4.0-val foglalkozó delegáltjai számára ingyenes. Az ingyenes részvétel feltételeiről bővebben a regisztrációnál írunk.

Praktikus információk

[Hol leszünk?]

Helyszín

A 2021-ben nyílt, modern stílusú szobákkal rendelkező Grand Hotel Esztergom a Bazilika szomszédságában várja vendégeit. A festői környezetben lévő szálloda modern technikával felszerelt rendezvényteremmel és panorámás spa résszel várja vendégeit.

Szállás Szállásfoglalás

Kérjük vedd figyelembe, hogy a konferencia belépői nem tartalmazzák a szállás díját. Szállásfoglalásra önköltségen a visszaigazolásban kiküldött linken keresztül van lehetőséged. Kedvezményes szobaárak: br. 34.900 Ft / szoba/ éj Prémium kétágyas szobában, br. 28.900,- Ft / szoba/ éj Prémium egyágyas szobában.

tuxido-suit-groom-formal-dress-wedding Dress code

Business Formal vagy Business casual

Állítsd össze a saját konferencia-programodat!

[Eventmobi]

Calendar

Az alkalmazásban kiválaszthatod, hogy mely előadásokon és szakmai programokon szeretnél részt venni, továbbá szakmai megbeszéléseket egyeztethetsz le a konferencia többi résztvevőjével és a kiállítókkal. Mindezen túlmenően az egész eseményt átívelő játékban is részt vehetsz: ha figyelsz előadásokon, és aktív vagy a konferencián, akár még értékes nyereményekre is lelhetsz.

Támogatók

[Kiemelt partnereink]

Partnerek