+36 20 234 7762

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

Modemek, átjárók, routerek,

switchek, IoT platformok

 

A Teltonika Networks megbízható, biztonságos és egyszerűen konfigurálható 4G LTE routereket, modemeket és átjárókat tervez, fejleszt és gyárt ipari, vállalati, IoT, valamint M2M alkalmazásokhoz egyaránt. A nemzetközi viszonylatban is elismert cég kiterjedt piaci ismeretekkel és termékportfólióval bír a hosszútávra visszanyúló kutatási munkáknak köszönhetően.
A termékfejlesztési ciklus minden szakaszát ellenőrzik, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljanak az új igényekre és változásokra, miközben biztosítják a megszokott magas minőséget.

Kollégáink figyelmét is felkeltette ez a sokrétű felhasználási lehetőség, így néhány eszköz sikeres tesztje után 2021. júliustól hivatalos Teltonika partnerként keressük a kapcsolódási pontot Ügyfeleink már meglévő és leendő projektjeinél. 

 

Teltonika Networks

Teljes megoldás

Európa Szívéből

Teltonika Networks

Tervezés

A Teltonika Networks eszközei a legkiválóbb szakemberek tervei alapján készülnek a litvániai Kaunas városában. Az R&D csapat folyamatosan naprakész a piaci változásokat illetően, ami lehetővé teszi az új termékek gyors bevezetését és a már meglévő portfólió új funckiókkal történő bővítését.

Teltonika Networks

Gyártás

Az eszközökhöz szükséges összes elektronikai alkatrészt a csúcstechnológiát képviselő, Vilnius városban található üzemben gyártják és szerelik össze. A Teltonika termékek kiváló minőségűek és 100%-ban tesztelik őket, mielőtt az Ügyfelekhez kerülnének.

Teltonika terméktámogatás

Támogatás

A műszaki support csapat szorosan együttműködik az R&D kollégákkal, így adott a rövid válaszidejű legmagasabb szintű támogatás.

Megbízhatóság

 

A Teltonika eszközök tervezése során a megbízhatóság az egyik legfontosabb szempont. Termékeiket kizárólag ezen alapelvek mentén gyártják.

 

Biztonság

 

Valamennyi eszközön folyamatosan biztonsági teszteket és elemzéseket végeznek. Rendszeresen frissítik a szoftvereket a biztonsági rés kiküszöbölése és a garantált legmagasabb szintű védelem érdekében.

 

Könnyen használható

 

A Teltonika készülékek rendkívül professzionálisak, ezzel együtt nagyon könnyen kezelhetőek. Egyik erősségük, hogy olyan termékeket kínálnak, amelyek nem igényelnek különösebb képzést.

Teltonika Networks

Célzott ágazatok

Energia és közművek

energiaszektor

Vállalati környezet

vállalati környezet

Ipar és automatizáció

ipar és automatizálás

Kiskereskedelem

kiskereskedelem

Okos város

smart city

Szállítás

transportation

Termékcsoportok