+36 1 413 71 98

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

Megbízható, alacsony költségvetésű ipari IoT

Kisméretű megoldás a költséghatékony ipari digitalizációért

Ultra-kompakt Arm-alapú IIoT gateway a helyszűkös ipari alkalmazásokhoz

 

A Moxa robusztus, kisméretű, Arm processzorral szerelt UC-2100 számítógépei megbízható és biztonságos IIoT gatewayek ESD-védett soros és Ethernet portokkal rendelkeznek. A meghibásodások közötti átlagos idő (MTBF) akár 1 600 000 óra is lehet, az előre telepített Debian-alapú Moxa Industrial Linux pedig 10 éves élettartam-támogatással jár. Ezáltal a számítógépek ideálisak költségérzékeny és helyszűkös ipari forgatókönyvekhez.

Több, mint egy nyílt platform

széles hőfoktartomány
robusztus ház
kommunikációs interfész

Ipari tanúsítvánnyal rendelkező széles hőfoktartományú kialakítás

Ipari minőségű robusztus ház

Robusztus kommunikációs interfészek

A bizonyítottan széles hőmérséklet-tartományú kialakítás és az olyan ipari tanúsítványok, mint az ATEX, IEC 60950 és UL 60950, az UC-2100 sorozatot az olaj- és gázipari, a folyamatautomatizálási, a bányászati és tengeri alkalmazásokban előforduló szélsőséges körülmények között is ideálissá teszik.

A belső kábelezés, csatlakozólemezek és mozgó alkatrészek nélküli robusztus kialakítás teszi a Moxa UC-2100-át ütés- és rezgésálló számítástechnikai platformmá. A termékekre ezért tudunk nyugodt szívvel 5 év garanciát biztosítani, hiszen az MTBF érték akár 1 600 000 órát is elérhet (Mean Time Between Failure - meghibásodások közötti átlagos idő).

Az UC-2100 a helyszíni adatgyűjtéshez és -feldolgozáshoz szükséges rugalmas portkialakítással rendelkezik. Ez magában foglalja az Ethernet portokat valamint a szoftveresen választható, 4 kV ESD védelemmel ellátott RS-232/422/485 soros portokat, így ideális megoldást nyújt a helyszűkös ipari forgatókönyvekhez.

Integrált megoldás az adatgyűjtéshez és az eszközfelügyelethez

Az UC-2100 Arm-alapú ipari IoT gateway a gyors és hatékony eszközállapot-felügyelethez és adatgyűjtéshez a nagyméretű vagy személyzet nélküli terepi helyszíneken a Moxa ioLogik I/O eszközökkel és EDS/SDS switchekkel egyesíti erőit. Az ioLogik I/O eszközök által gyűjtött szenzor adatokat a beágyazott MXIO-nak köszönhetően továbbítja az UC-2100-nak. Az EDS/SDS switchek ezután összegyűjtik az adatokat az UC-2100 ipari IoT gatewayről, és továbbítják azokat a vezérlőterembe adatelemzés és állapotfigyelés céljából. Az MXview ipari hálózatmenedzsment szoftver használata pedig lehetővé teszi a hálózati eszközök felügyeletét és diagnosztizálását az ipari hálózatokban. Ez az integrált megoldás jelentősen csökkenti a különböző alkalmazások, például az olaj- és gázipar, az energiaipar és az üzemi automatizálás fejlesztéséhez és telepítéséhez szükséges többletköltségeket és erőfeszítéseket.


integált adatgyűjtés és eszközfelügyelet