IPAR 4.0 MEET-UP

Mi van a HYPE-on túl?

 

Érdekel, hogy milyen gyakorlati tapasztalatokat szereznek az Ipar 4.0 rendszerek kiépítésével foglalkozó szakemberek?

Mik a konkrét kihívások, zsákutcák, amikkel szembesülnek?

Ipar_4.0_meet_up_Com_Forth_Green_Fox.jpg

 

 

Szeretettel várunk a Com-Forth és a Green Fox Academy közös meetupján, ahol meghallgathatod a terület szereplőinek valós tapasztalatait és kihívásait.

 

Előadók:

 

Bóna_Péter_Comforth_ipar_4.0_szakértő.png

Bóna Péter (Com-Forth Kft.)

Mennyibe kerül az Ipar 4.0?

 

Egy Ipar 4.0 rendszert általában minimum 3-5, de inkább 10 évre tervezünk. A projekt életciklusa során számtalan tényező befolyásolja a költségeket, melyek nagymértékben túlmutatnak az eszközök bekerülési költségén, így ami az igazán érdekes és értékes információ, hogy pontosan mennyi lesz a TCO (Total Cost of Ownership - teljes életút költség).

Az előadásom során - a teljesség igénye nélkül - bemutatok néhány olyan tényezőt, amelyek befolyásolják a TCO-t, és amellyel érdemes kalkulálni mind ajánlatadáskor a megoldás szállítók részéről, mind tendereztetés során ajánlatkérői, megrendelői oldalról.

 

Czirjak_Katalin_Bosch.png

Czirjak Katalin (BOSCH)

Ipar 4.0 @Bosch

 

A Bosch az iparági kompetenciákkal ipari megoldások szolgáltatójaként látja el saját magát és partnereit Ipar 4.0 megoldásokkal. Vezető felhasználóként első kézből szerzett tapasztalatok alapján optimalizáljuk saját világszintű termékbázisunkat.Teljes körű és integrált megoldásokat kínálunk az állapotfelméréshez, a prediktív karbantartáshoz és még sok máshoz….. A résztvevők rövid betekintést nyerhetnek, hogy min dolgozunk éppen.

 

 

Vincze_Attila_Arconic.png

Vincze Attila (Arconic Keréktermék és Szállítmányozási Termékek)

Ipar 4.0 – Az új(?) kihívás

 

Mit jelent az Ipar 4.0 a gyakorlatban egy multinacionális vállalatnál? Hogyan ültethető át a Smart Manufacturing vállalati stratégia a gyártási gyakorlatba?

Mik a legnagyobb kihívások?
Minden résztvevő keresi a válaszokat…

 

 

Posta_Attila_Quantic.png

Posta Attila (Quantic Hungary Kft.)

Gyártásütemezési modellek

 

A megrendelői igények változása, vagy a termelési folyamatban bekövetkezett események a gyártási tervek gyakori újrahangolását teszik szükségessé. Az intelligens tervezési alkalmazások lehetővé teszik az adott körülmények között legoptimálisabb szcenárió automatikus kalkulációját. Az előadás során áttekintjük többek között a valós idejű objektív adatok, statisztikai-, matematikai modellek,
gépi tanulás, analitikai eszközök, szimulációs modellek és kombinációik felhasználási lehetőségeit.

 

 

Az esemény ingyenes, csak részvételi szándákodat kell jelezni.

 

Regisztálok

 

Amennyiben éppen elfoglalt vagy ebben az időpontban, de érdekel a téma és szívesen beszélgetnél az ipar szakértőivel róla, kérünk, töltsd ki az űrlapot.