Növeld az Ethernet távolságot - Gigabites sebességnél

 

Az IMC-21GA ipari Gigabit média konvertereket úgy tervezték, hogy megbízható és stabil 10/100/1000BaseT (X) - 100/1000Base SX / LX kapcsolatot nyújtsanak. Mindez elérhető fix SX vagy LX optikai csatlakozóval, vagy moduláris SFP kialakítással is. Az IMC-21GA média konverterek támogatják az úgynevezett Link Fault Pass Through technológiát, amely hálózati hiba esetén kikényszeríti a kapcsolat bontását, amint észreveszi, hogy a kapcsolat a másik oldalon meghibásodott, így a szoftver alkalmazásban lehetőség nyílik a hiba azonosítására és a korrektív intézkedésre. Máskülönben a felügyeleti szoftver nem szerezne tudomást a hibáról.

PD_q
Tekintsd meg a terméket!
Rugalmas Alkalmazás

Rugalmas alkalmazás

Az IMC-21GA média konverter több csatlakozóval is elérhető (SFP slot illetve 0,5km vagy 10km fix SC csatlakozó), hogy megfeleljen a különböző alkalmazásoknak.

Megbízható

Különlegesen megbízható

A DIN-sínre szerelési lehetőség, a széles működési hőfoktartomány (-40…75°C), és az IP30 ház LED kijelzőkkel, könnyen kezelhetővé és megbízhatóvá teszi a plug-and-play IMC-21GA-t.

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság

Az IMC-21GA támogatja az IEEE 802.3az szabványt (Energiatakarékos Ethernet), a 10K jumbo frame-ek pedig lehetővé teszik, hogy energiát takarítsanak meg, és fokozzák az átviteli teljesítményt.

ipari Gigabit konverter

Talán ezek is érdekelnek

EDS-G205-1GTXSFP Series

5 portos full gigabit nem menedzselt Ethernet switchek

  • Optikai lehetőségek a távolság növeléséhez és az elektromos zajjal szembeni ellenállóképesség kiterjesztéséhez
  • Redundáns kettős 12/24/48V DC tápbemenet
  • Támogatja jumbo frame átvitelt legfeljebb 10KB-ig
EDS-G205-1GTXSFP Series
Tekintsd meg a terméket!

Ipari Ethernet Infrastruktúra

Közös platform az Ethernet központú vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági kapcsolatok között egyetlen egy, integrált hálózatot hozva létre, ami többek között az Ipar 4.0 gyártás alapját is képezi.