IoT/Beyond the Hype meetupsorozat

Kollaboratív robotok a gyártásban

FB_cover_kollaborativ.jpg

 

A kollaboratív robotok megjelenésével új mérföldkőhöz érkezett az emberek és a robotok együttműködése az ipari szektorban. A közös munkavégzés során új kihívások jelennek meg az átalakuló gyártási folyamatokban, a szakembereknek pedig alkalmazkodniuk kell a legújabb ipari megoldásokhoz.


 

 

Előadók:

 

Bereczki_NóraF.jpg

TAPINTÓ ROBOTOK - IPARI FORRADALOM 5.0

 

Hogyan ruházza fel a tapintás képességével egy hazai vállalat világszerte a robotokat? Milyen mérnöki kihívások állnak a háttérben? Hogyan válik lehetővé a kollaboratív munka robotok és emberek között? Ezekről lesz szó egy 15 perces előadás keretében.

Bereczki Nóra, Marketing manager optof.png

 

 

Görög_BotondF.jpg

ROBOFÓBIA - MIÉRT NEM KELL FÉLNI A ROBOTOKTÓL?

 

Az ember - robot együttműködés a negyedik ipari forradalom és az intelligens gyárak szerves része. Az ebben rejlő lehetőségekről és veszélyekről illetve a technológiai hátteréről lesz szó a KUKA Robotics perspektívájából.

 

 Görög Botond, Fejlesztési vezető kuka.png

 

 

Baráth_BarbaraF.png

MILYEN HATÁSSAL VANNAK A ROBOTOK A MUNKAERŐPIACRA?

 

A hagyományos ipari és a kollaboratív robotok térnyerése alapjaiban fogja megváltoztatni a közép-kelet-európai régió munakerőpiacát a közeljövőben. Mik lesznek a meghatározó trendek? Hogyan hat ez a legfontosabb iparágakra? Milyen szakmák fognak eltűnni vagy éppen nagyobb jelentőségre szert tenni? Hogyan tud a ma embere felkészülni a változásra?

Baráth Barbara, Vezetőhelyettes gf2.png

 

 

Helyszín:

1062 Budapest, Andrássy út 66., 3. emelet

Az esemény ingyenes, csak részvételi szándákodat kell jelezni.

 

 

Regisztrálok


 

Amennyiben éppen elfoglalt vagy ebben az időpontban, de érdekel a téma és szívesen beszélgetnél az ipar szakértőivel róla, kérünk, töltsd ki az űrlapot.

Lemaradtál az előző meetupról? Itt megtekintheted, hogy kik osztották meg valós tapasztalataikat október 3-án az ipar 4.0-ról.

 

 

placeholder_200x200