+36 20 234 7762

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

 

Maximális rugalmasság

Moduláris platform a jövőbiztos ipari hálózatokhoz

Áttekintés
Termékelőny
Alkalmazás
Termékek

Moduláris platform a jövőbiztos hálózatokhoz

Az ipari hálózatok folyamatos fejlődésével az ipari alkalmazások hálózati követelményei is nőnek, mivel egyre több eszköz kapcsolódik egymáshoz. Az ipari hálózatok növekvő méretét és sokféleségét lefedni képes, rugalmas, méretezhető és megbízható hálózat kiépítése ma már egyre nagyobb jelentőséggel bír. Kulcsfontosságú, hogy sokoldalú, könnyen karbantartható megoldásokkal biztosítható legyen a zökkenőmentes működés a költségek alacsonyan tartása mellett.
Erre az igényre nyújt megoldást a Moxa MDS-G4000 moduláris switch termékcsaládja, amely a nagyfokú skálázhatóság, rugalmasság, megbízhatóság és a könnyű karbantartás révén adaptív hálózati teljesítményt biztosít a folyamatosan változó követelmények kielégítésére.

 
Akalmazási példák
Letöltés

Igény szerinti hálózati flexibilitás

Számos port kombináció

 

mds-g4000-family-1

4

port modulonként

5

féle média interfész típus

2

izolált tápegység a redundancia támogatása érdekében

Az MDS-G4000 termékcsalád az interfész modulok széles skáláját támogatja. Minden modul 4 porttal került kialakításra, így számtalan portkombináció biztosítja a skálázhatóságot. A Moxa MDS-G4000 switch sorozat egy igazán rugalmas, jövőbiztos platformot biztosít az ipari hálózattervezéshez.

 • Nagyfokú megbízhatóság

  Maximális rendelkezésre állás az üzem közben cserélhető moduloknak köszönhetően

  Az MDS-G4000 termékcsalád moduláris felépítése minimalizálja állásidőt. Mindössze néhány másodpercet vesz igénybe a médiamodulok vagy a tápegységek cseréje a switch leállítása nélkül. A robusztus MDS-G4000 switch sorozattal nagymértékben növelhető a termelékenység a folyamatos üzem (7/24)  révén.

 • Nagyfokú megbízhatóság

  Ultra robusztus kialakítás

  -40 to 75°C 10G 15G
  széles működési hőfoktartomány ütés elleni védelem rázkódás elleni védelem

   

   

  Az MDS-G4000 termékcsalád robusztus öntött vázzal és tokozott modulkialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a switchek megbízható működését zord környezetben is. A passzív hátlapi kialakítás még megbízhatóbb, mint korábban ezáltal kiküszöböli az esetleges hibalehetőségeket. Modul meghibásodása esetén a hibás modul egyszerűen kicserélhető a switch működésének megszakítása nélkül. Az MDS-G4000 termékcsalád tökéletes választás a maximális tartósságot és megbízhatóságot igénylő hálózatok számára.

 •  

  A felhasználhatóság új szintje

  Integrált menedzsment platform a nagyméretű ipari hálózatokhoz tervezve

  Központosított menedzsment Vizuális dashboardok Smart Search Tool
  MXstudio szoftvermegoldással Intuitív HTML5 alapú Switch OS Egyszerűen kereshető OS funkciók

   

  Nagyszámú hálózati eszköz valós idejű konfigurálása és felügyelete most minden eddiginél egyszerűbb a Moxa MXstudio szoftverével. Bármely switch meghibásodása esetén, a felhasználóbarát felületen keresztül gyorsan meghatározható a probléma ezzel drasztikusan csökkentve a helyszíni hibaelhárítással töltött időt.

 •  

  Felhasználóbarát kialakítás

  Ultra kompakt méret a helyszűkös alkalmazásokhoz

   

  Ultra kompakt méret 3-féle  szerelési lehetőség Eszközt nem igénylő
  helyszűkös alkalmazásokhoz a rugalmas felhasználás biztosítására modul és sorkapocs beszerelés

   

  A kompakt méret és a 3 szerelési lehetőség révén az MDS-G4000 termékcsalád helytakarékos megoldás jelent és megfelel a különböző telepítési módoknak. A kényelmes, szerszám nélküli modul- és csatlakozóblokk-szerelés az innovatív, gyorskioldó DIN-sín kialakítással kombinálva tovább egyszerűsíti és gyorsítja a telepítést, mivel nincs szükség speciális berendezésekre.

 •  

  Felhasználóbarát kialakítás

  Ultra kompakt méret a helyszűkös alkalmazásokhoz

   

  Ultra kompakt méret 3-féle szerelési lehetőség Eszközt nem igénylő
  helyszűkös alkalmazásokhoz a rugalmas felhasználás biztosítására modul és sorkapocs beszerelés

   

  A kompakt méret és a 3 szerelési lehetőség révén az MDS-G4000 termékcsalád helytakarékos megoldás jelent és megfelel a különböző telepítési módoknak. A kényelmes, szerszám nélküli modul- és csatlakozóblokk-szerelés az innovatív, gyorskioldó DIN-sín kialakítással kombinálva tovább egyszerűsíti és gyorsítja a telepítést, mivel nincs szükség speciális berendezésekre.

Alkalmazási példák

Központosított földalatti biztonsági megfigyelő rendszer

A külszíni bányászatban az optimális működési hatékonyság elérése érdekében automatizált földalatti ellenőrző rendszereket telepítenek és integrálnak. Az MDS-G4000 switch sorozat masszív, kompakt házzal rendelkezik és DIN-sínre szerelhető, így helyszűkös alkalmazásoknál is használható, és megbízható kapcsolatot biztosít rezgés és rázkódás esetén is.

Bővebben
f4-1
f5-1

Ethernet-alapú alállomás-infrastruktúra aggregálás

A Moxa MDS-G4000 széria ideális választás a modern alállomásokban nagy számban található intelligens elektronikai eszköz (IED) kezelésére. Az MDS-G4000 sorozat megfelel az IEC 61850-3 és az IEEE 1613 szabványok követelményeinek, és az iparágban már bizonyított hatékonyságot és megbízhatóságot kínálnak az alállomásokban.

Bővebben

Fedezd fel az MDS-G4000 sorozatot

12/20/28 portos, Layer 2/Layer 3 10GbE/GbE/FE moduláris menedzselt switchek

mds-g4000-series-1
logos
MDS-G4012
MDS-G4020
MDS-G4028
MDS-G4012-4XGS
MDS-G4020-4XGS
MDS-G4028-4XGS
MDS-G4012-L3
MDS-G4020-L3
MDS-G4028-L3
MDS-G4012-L3-4XGS
MDS-G4020-L3-4XGS
MDS-G4028-L3-4XGS

Ez is érdekelhet

SDS-3008 okos switch 

My project (13)

EDS-4000/G4000 új generációs switch 

feature image_300x175
Megnézem
Megnézem

KÉRJ DÍJMENTES KONZULTÁCIÓT KOLLÉGÁNKTÓL!

Melegh György, presales és support mérnökünk fiatal kora ellenére óriási tapasztalattal rendelkezik az ipari kommunikációs technológiák terén. Rendelkezik minden létező tanúsítvánnyal, hogy a Moxa termékekkel kapcsolatban magas szintű támogatást (Moxa Technical Support Certificate), presales és konultációs szolgáltatást (Moxa Certified Engineer) és professzionális oktatást (Moxa Certified Trainer) tudjon tartani.

Melegh György Presales & Support mérnök

Annak érdekében, hogy releváns információkat biztosíthassunk számodra, tárolnunk és fel kell dolgoznunk a személyes adataidat. Amennyiben hozzájárulsz ahhoz, hogy felvegyük Veled a kapcsolatot és a személyes adataidat erre a célra felhasználjuk, kérjük pipáld be a lenti dobozt. Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. További információkért, kérjük olvasd el Adatvédelmi Szabályzatunkat!