Biztosíts folyamatos videófelügyeletet a kritikus területeken

Biztonsági kockázatok folyamatos megelőzése

A videó megfigyelés óriási segítséget nyújthat a köz- és vagyonbiztonság színvonalának emelésében. Egy vészhelyzet káoszában az IP-alapú megfigyelő hálózatok meghibásodhatnak, és másodpercekre elveszíthetik a kulcsfontosságú képanyagot. Annak érdekében, hogy soha ne vesszen el videóanyag a megfigyelő hálózatokból, a Moxa bevezeti a V-ON (Video-Always-ON Networking) technológiát, amely átlépi a multicast technológia korlátait és lehetővé teszi a Layer 2-es videóforgalom redundanciát 50 ms alatt, a Layer 3-as routing redundanciát 300 ms alatti helyreállással, támogatva a folyamatos biztonsági megfigyelést.

Olvasd el a tanulmányt!

Elolvasom!
videofelügyelet

A folyamatos videóhálózati kapcsolat biztosítása

Moxa optimalizált ipari színvonalú Ethernet megoldásokkal támogatja a folyamatosan bekapcsolt videó jeltovábbítást a topológiai tervezés, a helyreállási sebesség és a menedzsment hatékonyság kérdéseinek kezelésével.

Topológia értékelés

Nem minden hálózati topológia biztosít redundáns összeköttetéseket vagy a meghibásodások áthidalásához kellő gyorsaságú átállásokat a forgalmi veszteség vagy hálózati hibák kiküszöbölésére. A szünetmentes streaming jelközvetítés érdekében az IP megfigyelő hálózatokat gyors, redundáns, gyűrűs hálózati architektúrában kell kiépíteni.

Gyors redundancia

A Moxa a V-ON technológia bevezetésével megelőzi a videóveszteséget a Layer 2 és Layer 3 multicast hálózatokban. A V-ON egy olyan innovatív technológia, amely integrálja a Turbo Ring és a Turbo Chain protokollokat a multicast adatátviteli optimalizálásával, biztosítva azt, hogy a videóhálózat folyamatos üzemben működhessen.

  • L2 videó streaming helyreállítás <50ms idő alatt unicast és multicast forgatókönyvek esetén
  • L3 videó streaming helyreállítás <300ms idő alatt unicast és multicast routing forgatókönyvek esetén
  • Milliszekundum szintű router (útválasztó) redundancia

Kezelési hatékonyság

A hálózat méretének növekedésével a megfigyelő rendszereknél kritikussá válik a hálózat egészsége és hatékonysága. A Moxa ipari kivitelű Ethernet megoldásaival egy pillanat alatt valósul meg a gyors hálózat telepítés és a könnyű esemény nyomonkövetés.

A Moxa felhasználóbarát ipari hálózatkezelési alkalmazáscsomagként kínálja az MXstudio programot, amelyhez nincs szükség speciális IT ismeretekre az egyszerűsített hálózat-telepítés, monitoring és diagnosztika érdekében. Az MXstudio csomag részét képező MXconfig, MXview, és N-Snap szoftver szolgáltatásait és előnyeit ismertetjük az alábbiakban.

Érdekel az MXstudio!
MXstudio szoftvercsomag
MXconfig

Az MXconfig tízszer gyorsabb tömeges konfigurációt biztosít a „click and go” választással szemben az egyenkénti telepítéssel.

MX view

Az MXview élő topológiai megtekintéseket, azonos idejű esemény riasztást, értesítést és a rögzített események visszajátszását biztosítja az intuitív kezeléshez valamint az események nyomon követéséhez.

N-Snap

Az N-Snap a hálózatról részletes eszközinformációt tartalmazó pillanatfelvételeket készít, amelyekkel felgyorsul a kivizsgálás és könnyebbé válik a hibakeresés.

Tovább a V-ON technológiáról