+36 20 234 7762

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

A PTC-ről

 

Az amerikai hátterű PTC egy nemzetközi szoftver fejlesztő cég, az IoT és a digitalis transzformáció egyik éllovasa.

A PTC IoT platformja és megoldásai segítik az ipari gyártó cégeket digitalis cégekké válni egy olyan világban, amelyben a dolgok internete, a kiterjesztett valóság valamint a konnektivitás nem csak jelentős versenyelőnyt jelenthet, hanem akár a növekedés záloga is lehet.

 

Jelenleg az alábbi PTC termékcsaládok tekintetében keresheted fel cégünket:

- PTC ThingWorx IoT platformmal kapcsolatban szakértői csapatunk integrációs, tanácsadói vagy akár oktatási feladatokban is rendelkezésedre áll.

- Ahogy a teljes iparban, úgy a Com-Forth számára is a kiterjesztett valóság (Augmented Reality AR) alkalmazása üzemi területen egy viszonylag új (ám korántsem ismeretlen) technológia, amelynek azonban hatalmas jövőt jósolunk. Legyen az karbantartási feladatok elvégzése távolról (költséghatékonyan és nem utolsó sorban érintésmentesen - azaz biztonságosan), új dolgozók hatékony és gyors betanítása, vagy akár távoli diagnosztika és hibaelhárítás, hiszünk benne, hogy a PTC Vuforia termékcsaládnak helye és szerepe van egy okos gyár (Smart Factory) kialakítása során.

- Végül konnektivitás terén, számos területen, számos projektünk során alkalmaztuk már sikeresen a PTC Kepware OPC szerverét, amely integrációjában is tudunk segítséget nyújtani.

thingworx
vuforia chalk
kepware

KÉRJ DÍJMENTES KONZULTÁCIÓT KOLLÉGÁNKTÓL!

Herczku Róbert üzletfejlesztési szakértőnk számtalan végfelhasználóval, rendszerintegrátor és viszonteladó partnerünkkel dolgozik együtt azért, hogy az alkalmazásukhoz az ár-érték arányban ideális hardvereket és szoftvereket használják. Robi 2016 februárjában csatlakozott hozzánk, azóta elsősorban az alállomási, naperőművi, közlekedési, biztonságtechnikai projektekben és egyéb infrastrukturális beruházások során segíti partnereinket.

Herczku Róbert Üzletfejlesztési szakértő

Annak érdekében, hogy releváns információkat biztosíthassunk számodra, tárolnunk és fel kell dolgoznunk a személyes adataidat. Amennyiben hozzájárulsz ahhoz, hogy felvegyük Veled a kapcsolatot és a személyes adataidat erre a célra felhasználjuk, kérjük pipáld be a lenti dobozt. Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. További információkért, kérjük olvasd el Adatvédelmi Szabályzatunkat!