+36 1 413 71 98

info@comforth.hu

1138 Bp. Dunavirág u. 2-6.
I. torony 4. em.

A PTC-ről

 

Az amerikai hátterű PTC egy nemzetközi szoftver fejlesztő cég, az IoT és a digitalis transzformáció egyik éllovasa.

A PTC IoT platformja és megoldásai segítik az ipari gyártó cégeket digitalis cégekké válni egy olyan világban, amelyben a dolgok internete, a kiterjesztett valóság valamint a konnektivitás nem csak jelentős versenyelőnyt jelenthet, hanem akár a növekedés záloga is lehet.

A Com-Forth Kft. 2020 elején vált hivatalos PTC partnerré, azonban ennél régebbi a kapcsolat a két cég között. Jelenleg az alábbi PTC termékcsaládok tekintetében keresheted fel cégünket:

- A Com-Forth Kft. hivatalos magyarországi disztribútorává vált a PTC ThingWorx IoT platformnak. Ezen túlmenően, szakértői csapatunk integrációs, tanácsadói vagy akár oktatási feladatokat is elvégez ThingWorx-el.

- Ahogy a teljes iparban, úgy a Com-Forth számára is a kiterjesztett valóság (Augmented Reality AR) alkalmazása üzemi területen egy viszonylag új (ám korántsem ismeretlen) technológia, amelynek azonban hatalmas jövőt jósolunk. Legyen az karbantartási feladatok elvégzése távolról (költséghatékonyan és nem utolsó sorban érintésmentesen - azaz biztonságosan), új dolgozók hatékony és gyors betanítása, vagy akár távoli diagnosztika és hibaelhárítás, hiszünk benne, hogy a PTC Vuforia termékcsaládnak helye és szerepe van egy okos gyár (Smart Factory) kialakítása során.

- Végül konnektivitás terén, számos területen, számos projektünk során alkalmaztuk már sikeresen a PTC Kepware OPC szerverét, amely integrációjában is tudunk segítséget nyújtani.

thingworx
vuforia chalk
kepware

KÉRJ DÍJMENTES KONZULTÁCIÓT KOLLÉGÁNKTÓL!

Kis Gergely Ádám üzletfejlesztési menedzserünk 2016 februárjában csatlakozott a Com-Forth csapatához, azóta a hazai feldolgozóipari szektorra fókuszálva dolgozik közösen gyártó vállalatokkal, rendszerintegrátorokkal, megoldás szállítókkal és a saját fejlesztő csapatunkkal az ipar 4.0 minél szélesebb körű elterjedésén.

Kis Gergely Üzletfejlesztési menedzser

Annak érdekében, hogy releváns információkat biztosíthassunk számodra, tárolnunk és fel kell dolgoznunk a személyes adataidat. Amennyiben hozzájárulsz ahhoz, hogy felvegyük Veled a kapcsolatot és a személyes adataidat erre a célra felhasználjuk, kérjük pipáld be a lenti dobozt. Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. További információkért, kérjük olvasd el Adatvédelmi Szabályzatunkat!