2020. november 17-20. Online közvetítéssel

Számoljuk a napokat ->>

6. Smart Factory ConnAction konferencia

0 nap
0 óra
0 perc
0 másodperc

Gyártsunk okosan!

[ipar 4.0 konferencia]

ipar 4.0

Az ipari IoT és az ipar 4.0 ma már közismert fogalmak. Mégis komoly kihívást jelent több hazai gyártóipar vállalatnál a bevezetése - és még csak nem is feltétlenül a pénz az akadály!

Az ipar 4.0 bevezetése egyszerre jelenti technológiai, IT, humánerőforrás és menedzsment feladatok tömkelegét. A kihívások dacára mégis érdemes belevágni, ezért az idei konferenciát is annak szenteljük, hogy gyakorlati példák során mutassuk meg az ipar 4.0 bevezetéséhez szükséges folyamatokat, miközben megnevezzük, elemezzük és megoldásokat hozunk a felmerülő buktatókra. Legyen szó akár a társosztályok ellenállásáról, a hozzáértő személyzet vagy a technológia ismeretének hiányáról, illetve a megfelelő kivitelező kiválasztásának nehézségeiről.

Az előadások és beszélgetések keretében nyíltan szembenézünk mindezzel, és ezúttal egy kicsit vissza is tekintünk az elmúlt fél évtizedre: honnan indultunk az ipar 4.0 felé vezető ösvényen, és hol tartunk most.

Előadások

Szakértő előadók, valós tapasztalatok

A Smart Factory ConnAction egy ízig-vérig ipar 4.0 konferencia, melyet idén 6. alkalommal rendezünk meg, ezúttal - a pandémiára és a tervezhetőségre tekintettel - online formában. Az idei év minden szempontból rendhagyó, így most - alkalmazkodva az online formához - több, interaktív workshopot fogunk tartani, az iparági szakértőinkkel pedig visszatekintünk az elmúlt fél évtizedre, hogy mit is adott nekünk az ipar 4.0, honnan indultunk, jelenleg hol tartunk, és hogy mi várható a következő 3-5 évben.

networking

Exkluzív networking lehetőségek

A ConnAction konferenciák során megszokott networking lehetőségek biztosítására ezúttal is gondoltunk, ebben az online tér sem akadályoz meg minket. A konferencia résztvevői közül a legtöbben Hozzád hasonló problémákkal és kihívásokkal néznek szembe, így a rendezvényen használt alkalmazás segítségével érdemes más résztvevőkkel időpontot egyeztetni, és egy gyors 1-1 videó megbeszélés során felvenni egymással a kapcsolatot.

workshop04

Interaktív, szakmai workshopok

A konferencia keddi napját egészében, valamint a szerda délelőttöt is párhuzamosan zajló, kis csoportos (12-15 fő) szakmai workshopoknak szenteljük. Változatos témaköröket válogattunk Nektek, mint például a biztonságos távoli elérés megvalósítása OT rendszerek esetén, az adatokból való tudás, érték létrehozása vagy hogy mennyibe is kerül az ipar 4.0 bevezetése. Válaszd ki a számodra legrelevánsabbakat, és jelentkezz be az applikáción keresztül! Számítunk az aktív részvételedre!

learning

Élő streaming

Idén helyszínhez kötött rendezvény helyett élőben közvetítjük az előadásokat egy online platformon, ahol akár kérdéseidet is felteheted az előadóknak, csakúgy, mintha ott lennél. A workshopokon pedig maximálisan számítunk az aktív részvételedre, hiszen így tud az egész csapat fejlődni, és Te is így tudsz majd a legtöbb tudással kijelentkezni a webmeetingekből.

guest-speaker-avatar-man-character-cool
100+ Iparági szakember
seminar-talk-keynote-speak-speech
15+ Előadás
workshop
8 Workshop
name-card-business-exchange-introduction
# Networking lehetőség

Előadóink

[ipar 4.0 tapasztalatok]

Speakers

A Smart Factory ConnAction egy igazi ipar 4.0 konferencia. Előadóink nem arról beszélnek, hogy "mi is az az ipar 4.0". Már megvalósult megoldásokat, esettanulmányokat mutatnak be, a panel beszélgetések során a konkrét tapasztalatok megosztása kerül előtérbe.

Bóna Péter

[Com-Forth Kft., CEO]

Sós András

[Com-Forth Kft., Alkalmazásfejlesztő mérnök]

Laczkó Katalin

[Jabil, Regional IT Director Europe, Electronics Manufacturing]

Martin Jenkner

[Moxa Europe, Head of Cybersecurity]

Rami Jaber

[GE Digital, Senior product manager]

Thomas Schulz

[GE Digital, Channel Manager Central and Eastern Europe]

Roman Šedivý

[PTC, IoT Sales Business Development Manager - Eastern Europe & Russia]

Sinka Gabriella

[Neticle, Marketing Coordinator]

Tóth László

[IDC, Research Manager]

Melegh György

[Com-Forth, Presales & Support mérnök]

Szabó Gábor

[Microsoft, Sr. Industry Executive, Manufacturing]

Gyebnár Gergő

[Black Cell, CEO]

Cobus Van Heerden

[GE Digital, Product Manager]

Abrán József

[SAS, Presales Manager]

Hagen István

[Bonafarm, Chief Information Security Officer]

Márton Mónika

[Legacy, CEO]

Bányai Árpád

[Microsoft, IT Security Advisor]

Bányai Zoltán

[Microsoft, Business Application Specialist]

Hermann Berg

[MOXA, Head of IIoT]

Philipp Jauch

[MOXA, Business Development ManagerIndustrial Automation]

Vincze Attila

[Howmet, IT&ABS Manager ]

Gulyás Gábor

[HBPO GmbH, Technology Innovation Center Director]

Kámán Gergő

[Black Cell, ICS Engineer]

Satyajit Dwivedi

[SAS, Director, SAS Global IOT Practice]

Szövényi-Lux Márton

[Festo Kft., Ügyvezető igazgató]

Gulyás Máté

[Datapao, CEO]

Biró Szabolcs

[Hiflylabs, Lead Data Scientist]

Dr. Németh András

[AQ Anton, Managing Director]

Németh Gábor

[Foxconn, Director, Operations and Division Head]

Smart Factory ConnAction 2019

Nézd meg az előző évi Smart Factory ConnAction videó összefoglalónkat!

Watch Video

Szakmai programok

[Menetrend]

Schedule

A Smart Factory ConnAction egy igazi ipar 4.0 konferencia. Itt már nem arról beszélünk, hogy "mi is az az ipar 4.0". Autóipari alkatrészgyártók és más feldolgozóipari szereplők, továbbá a legfontosabb megoldás szállítók már megvalósult megoldásokat, esettanulmányokat mutatnak be, a panel beszélgetések során a konkrét tapasztalatok megosztása kerül előtérbe, hiszen ez az az információ, amit azonnal tudnak használni a résztvevők a munkájuk során. 

 

Főbb témaköreink:

 • ipar 4.0 bevezetési tapasztalatok
 • kiberbiztonsági kérdések
 • OT rendszerek biztonságos távoli elérése
 • adatgyűjtés, adatelemzés, Big Data
 • adatvizualizáció, UX (felhasználói élmény)
 • AI (mesterséges intelligencia), Machine Learning (gépi tanulás)
 • prediktív karbantartás
 • az ember szerepe az ipar 4.0 bevezetésében

 • November 17.
 • November 18.
 • November 19.
 • November 20.

09:15-11:00

Workshop #1: Az OEE mutató, és ami mögötte van

Bóna Péter, Com-Forth - CEO

A valós idejű OEE mérés és kalkuláció az ipar 4.0 előszobájának is tekinthető, hiszen gyakran a legkisebb költségvetéssel és erőfeszítéssel a legjelentősebb eredményeket lehet elérni. A workshop során összeszedjük azokat a szempontokat, amelyeket mindenképpen érdemes megvizsgálni egy OEE monitorozó rendszer kapcsán, valamint arra is kitérünk, hogy milyen zsákutcák, buktatók merülhetnek fel, illetve hogy mire NE használjuk az OEE mutatót. A workshop maximális létszáma 15 fő. Kamera képpel és hanggal jelentkezzetek be, hogy minél gördülékenyebb legyen a közös munka!

09:15-11:00

Workshop #2: Analytics in action – how it really works, and how to work out the business case?

Satyajit Dwivedi - Director, SAS Global IOT Practice, Gergely Gálfi – Senior Data Scientist, Imre Portik – Customer Advisory consultant, József Abrán – Technology Leader, Customer Advisory

The workshop will discuss the main areas where a manufacturing company can create value using advanced analytics / AI, like production quality, predictive maintenance, supply chain optimization, utilities management with a deep dive on production quality / optimization. Use cases from different industries will be discussed, including demo of predictive modelling process and use of machine learning, data visualization, event stream processing. ROI calculation examples will be discussed to help participants initiate similar projects in their companies.

13:30-15:00

Workshop #3: OT hálózatok felderítése

Kámán Gergő, Black Cell - ICS Engineer

A workshop során az OT hálózat működésének azonosítására és felderítésére vonatkozó praktikák, technikák és eszközök kerülnek bemutatásra, amiknek a segítségével minden korábbinál nagyobb rálátást kapunk ipari infrastruktúránkra a biztonság szemüvegén keresztül. A hálózati kommunikáció vizsgálatával és az eszközök viselkedésének modellezésével, visszajelzést kaphatunk az OT hálózatról, az ott zajló folyamatokról, valamint azok biztonsági állapotáról. A kérdések, amiket megválaszolunk: 1. Milyen hálózatok és eszközök vannak az OT környezetében? 2. Milyen sérülékenységeik vannak, és hogyan monitorozzuk őket? 3. Hogyan azonosítsuk a fenyegetettségeket? 4. Milyen eseménykezelési lehetőségeink vannak? Várunk minden kedves érdeklődőt az IT/OT Security előadásunkra!

13:30-15:00

Workshop #4: Mennyibe kerül az ipar 4.0?

Bóna Péter, Com-Forth - CEO

A workshop során egy TCO (teljes életút költség) alapú megközelítést hozunk létre a résztvevőkkel közösen, mindezt az ipar 4.0-hoz kapcsolódó rendszerek bevezetésére és üzemltetésére vonatkoztatva. Fogunk listát írni a különböző nyilvánvaló, és kevésbé magától értetődő költségekről valamint a kockázati tényezőkről - ez a lista várhatóan nem lesz rövid. A végére a résztvevők kapnak egy képet arra vonatkozóan, hogy mi mindenre kell gondolni egy ipari IT rendszer (pl. SCADA, MES, APS stb.) bevezetésekor. A workshop maximális létszáma 15 fő, kamera képpel és hanggal jelentkezzetek be, hogy minél gördülékenyebb legyen a közös munka!

15:00-15:30

Kávészünet

15:30-17:00

Workshop #5: OT rendszerek biztonságos távoli elérése

Melegh György, Com-Forth - Presales & Support mérnök

Korábban az ipar 4.0 térnyeréséből adódóan, idén pedig a pandémia hatására nagymértékben megnövekedett az igény az üzemi OT rendszerek elérését illetően. Ugyanakkor a szürkezónás GSM modemek, a szigorú IT security policyk, a gyakorlati alkalmazhatóság és a kockázatok mérlegelése valamint a széles körben ismert és gyakran nem adekvát használt Teamviewer illetve az újonnan betörésre váró fancy AR/VR megoldások között nehéz megtalálni az ideális megoldást. A workshop célja, hogy minden résztvevő számára kialakuljon egy saját kép arra vonatkozóan, hogy az ő OT rendszereit illetően mi az ideális megoldás a biztonságos távoli elérésre. A workshop maximális létszáma 15 fő, kamera képpel és hanggal jelentkezzetek be, hogy minél gördülékenyebb legyen a közös munka!

15:30-17:00

Workshop #6: Power Platfrom low-code workshop

Szabó Gábor, Microsoft, Sr. Industry Executive, Manufacturing & Bányai Zoltán, Microsoft, Business Application Specialist

A világnak nagyszerű megoldásokra van szüksége. Microsoft Power Apps használatával most már bárki gyorsan létrehozhat és megoszthat kevés kódolást kívánó alkalmazásokat. A workshop alatt bemutatót kap arról, hogy építsen fel egy a saját ígényeire szabott alkalmazást Ezt követőem az ingyenes próba verzióval rögtön utána neki láthat elkészítheti.

09:15-11:00

Workshop #1: ICS Cybersecurity Workshop

Melegh György, Com-Forth - Presales & Support mérnök

Amikor az ipar 4.0 és az IoT jegyében elkezdtük hálózatba kötni a gépeinket, gyártó berendezéseinket, elképesztő mennyiségű biztonsági rést és kockázatot hoztunk létre. A workshop célja, hogy ezeket az üzemi biztonsági kockázatokat közösen összeszedjük, és megnézzük, hogy a korszerű OT biztonsági megoldások (IPS / IDS) segítségével hogyan növelhető a biztonság egy olyan szintre, ahol már vállalhatóak a kockázatok. A workshop maximális létszáma 15 fő, kamera képpel és hanggal jelentkezzetek be, hogy minél gördülékenyebb legyen a közös munka!

09:00-11:00

Workshop #2: Vezetői kihívások az ipar 4.0 bevezetése mentén

Márton Mónika, Legacy - CEO és Bóna Péter, Com-Forth - CEO

Az ipar 4.0 bevezetése nem csak technológiai, de számos egyéb kihívást is rejt magában a vezetők számára. Olyan döntéseket kell hozni, amelyekhez szükség van a gyártástechnológiai, automatizálási és informatikai ismeretekre. Olyan döntéseket kell hozni, amelyek hatással vannak a beosztottakra vagy a már jól bevált folyamatokra. A közös cél érdekében együtt kell működni a felső vezetéssel, a társosztályokkal és a beszálítókkal is, végül el kell fogadtatni az operátorokkal, karbantartókkal, a mérnökökkel, és mindenkivel, aki majd a nap végén használni fogja ezeket a rendszereket. Rá kell venni mindenkit, hogy adatok alapján hozzon döntéseket, hogy felejtse el azt, hogy "így szoktuk", hogy "már 20 éve így csináljuk", és rá kell venni az embereket arra, hogy a viselkedésükben változzanak.

A workshop során ezeket a kihívásokat hozzuk felszínre, és keresünk rájuk közösen megoldást! Maximális létszám: 15 fő. Kérjük, hogy kamera képpel és hanggal jelentkezzetek be, hogy minél gördülékenyebb legyen a közös munka!

13:15-13:30

Érkezés, bejelentkezés a Zoomba

13:30-13:45

Köszöntő

Bóna Péter, Com-Forth - CEO

13:45-14:15

Connected solutions as the foundation of digital transformation?

Thomas Schulz, GE Digital - Channel Manager Central and Eastern Europe

Industry 4.0 is at the heart of digital transformation and refers to the intelligent networking of machines and processes for industry using information and communication technology. A promising approach is linked to the interoperable connection of these complex structures. Interaction between machines, products, people, processes and enterprises triggers positive change at every level. For future developments it is crucial to find effective and flexible approaches to link heterogeneous systems and, above all, data structures. This presentation shows how we wish to address the widely discussed topic of interoperability by providing an open approach that is not limited to industrial challenges.

14:15-14:40

IoT megoldások Magyarországon – ahogy a felhasználó és a szolgáltató látja

Tóth László, IDC - Research Manager

Az IDC idén is megkérdezte mind a hazai végfelhasználókat, mind a szolgáltatókat az IoT megoldásokkal kapcsolatos terveikről, a lehetséges felhasználási területekről és a COVID fejlesztésekre gyakorolt hatásáról.

Merre tart a technológia, mit kínálnak a szolgáltatók és mire van szüksége a felhasználóknak? 

14:40-15:05

Az Ipar 4.0 és IoT visszhangja a magyar weben - Mit gondolnak az internetezők a negyedik ipari forradalomról?

Sinka Gabriella, Neticle - Marketing Coordinator

Big Data, Cybersecurity, AI, IoT - az utóbbi években a mindennapok meghatározó fogalmaivá váltak ezek a szavak. A Neticle szövegelemző eszközeivel azt vizsgálta, hogy az utóbbi években a magyar weben, közösségi portálokon, fórumokon milyen kontextusban foglalkoztak a témával, milyen trendeket fedezhetünk fel a tartalomban - vagyis mit gondolnak a területről a felhasználók?

15:05-15:25

Kávészünet

15:25-15:45

ipar 4.0 az oktatásban

Bóna Péter, Com-Forth - CEO

A beszélgetés során áttekintjük a hazai oktatásban történt fejleményeket az ipar 4.0 kontextusában.

15:45-16:10

Az automatizáció és az ember

Laczkó Katalin, Jabil - Regional IT Director Europe, Electronics Manufacturing

Laczkó Katalin - IT és általános menedzsment szakember. Az informatika mellett kiemelten foglalkozik vállalati digitális transzformáció be- és végigveztetésével. Fontos számára a nők helyzete az IT-ban, személyes célja, hogy ledöntse a sztereotípiákat ezen a területen. A ShareIT kezdeményezéssel szeretné, ha jó példát és bátorítást adhatnának, hogy nők is kedvet kaphassanak, és lássák, érdemes az IT-ban is körülnézni, elhelyezkedni, akár karriert építeni.

16:10-16:25

Mit adott nekünk az ipar 4.0? A HBPO ipar 4.0 útja egy autóipari alkatrészgyártó szemszögéből.

Gulyás Gábor, HBPO GmbH, Technology Innovation Center Director

16:25-16:40

Ipar 4.0 megoldások egy Mintagyárban – Kihívások a koronavírus idején?

Szövényi-Lux Márton, Festo-AM Kft., Ügyvezető

Előnyt jelentenek-e az ipar 4.0 megoldások a jelenlegi pandémiás időszakban? Tapasztalatok a múltból, felkészülés a „new normal”-ra.

16:40-16:50

Mit adott nekünk az ipar 4.0? - felvezető előadás

Szabó Gábor, Microsoft Magyarország - Manufacturing Industry Executive

Éveken át, mint nagyvállalati architect dolgoztam gyártóipari ügyfelekkel különböző gyártásautomatizálási projekteken. A termelő ipar digitális érettsége nagyon változatos képet mutat. Vannak akik élen járnak, majd jönnek a taktikus felzárkózók, és akadnak akik még csak most néznek hátra a versenyben. Ez egy gyorsan változó környezet, amiben a digitalizáció nem csak számtalan előnyt kínál, de már adott is. Vannak kiforrott megoldások, amik bevezetése ma már tényleg nem atomfizika. Nem az oroszlánnál kell gyorsabbnak lenni...

16:50-17:45

Mit adott nekünk az ipar 4.0? - panel beszélgetés

Bóna Péter, Com-Forth - CEO

A beszélgetés során visszatekintünk az elmúlt évtized ipari informatikai fejleményeire, az IoT és az ipar 4.0 térnyerésére, megnézzük, hogy mi valósult meg, mi maradt ígéret, és mi az, ami már feledésbe is merült. A realitások talaján, buzzword-ökön túl. A beszélgetés résztvevői: Laczkó Katalin (Jabil), Vincze Attila (Howmet), Szabó Gábor (Microsoft), Gulyás Gábor (HBPO), Szövényi-Lux Márton (Festo), Tordai Balázs (IVSZ). Moderátor: Bóna Péter

18:15-20:00

Icebreaking, networking - kiscsoportos, interaktív, moderált beszélgetések egy pohár bor mellett

Virtuális futás az ipar 4.0-ért

Mivel a jelenlegi jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy közösen sportoljunk a konferencia előtt, ezért virtuális futásra invitálunk benneteket! Fussatok bárhol és bármikor a rendezvény ideje alatt (na jó, szigorúan 05:00 és 20:00 között). A helyszín és a táv is szabadon választható. Ha szeretnéd, oszd meg teljesítményed az Eventmobi hírfolyamán!

9:00-9:10

Köszöntő

Bóna Péter, Com-Forth - CEO

9:10-9:40

Keynote előadás: Az ipari kibervédelem legfontosabb kérdései

Kocsis Tamás, Alverad - Kiberbiztonsági szakértő

9:40-10:05

OT rendszerek biztonságos távoli elérése

Melegh György, Com-Forth - Presales & Support mérnök

10:05-10:30

Fire behind the Firewalls: Modern extinguishers for the OT level

Martin Jenkner, MOXA Europe - Head of Cybersecurity

10:30-10:50

Kávészünet

10:50-11:15

AR and How We Work: The New Normal

Roman Sedivy, PTC - IoT Sales Business Development Manager - Eastern Europe & Russia

The coronavirus crisis of 2020 has changed the way we work, perhaps forever. Travel bans, lockdowns, and social distancing policies have disrupted business around the world, forcing companies to find new ways to work. The trend toward a more distributed, mobile, and flexible workforce was already clearly apparent, but the crisis has dramatically accelerated this shift and brought the use of digital technology to a new level. Augmented reality technology has the power to boost frontline worker productivity by as much as 50 per cent and reduce human errors by up to a whopping 90 percent. Transforming frontline work is in its early stages, and rapid learning is underway. But the effect on overall productivity may prove to have the greatest digital impact so far.

11:15-11:40

Esettanulmány bemutatása - Kiterjesztett képességek

Németh Gábor, Foxconn - Director, Operations and Division Head

Egy fejlődéstörténetet szeretnék bemutatni arról, hogy nagyjából 5 év alatt milyen utat járt be nálunk az az innovatív gondolatrendszer, amit ma széles körben az Ipar 4.0 gyűjtőszó alatt azonosítunk. 5 évvel ezelőtt az általunk vizionált gyárban olyan automatizált megoldásokat képzeltünk, amelyek legfőbb célja a munkaintenzitás jelentős csökkentése volt. Ennek megfelelően módszeresen vizsgáltuk az értékteremtő folyamatainkat, majd idővel (és gyakorlattal) megértettük, hogy az emberi képességek kiterjesztése sokkal izgalmasabb és hatékonyabb eredményekre mutat.

11:40-12:30

Panel beszélgetés: ICS/OT rendszerek biztonsági kérdései

A panel beszélgetés résztvevői: Hagen István (Bonafarm), Fekete Zoltán (Moxa), Melegh György (Com-Forth), Kocsis Tamás (Alverad), Gyebnár Gergő (Black Cell), Bányai Árpád (Microsoft). Moderátor: Bóna Péter

12:30-14:15

Ebédszünet

14:15-14:30

Köszöntő, érkezés a Zoomba

14:30-14:55

Getting IIoT projects done with Moxa’s IIoT partnerships

Philipp Jauch, MOXA - Business Development Manager - Factory Automation, Hermann Berg, MOXA - head of IIoT

In recent years, the evolution of automation technology together with traditional machine control systems has blurred the boundaries between the OT production world and the IT world. IIoT projects are gaining more momentum but also bring the challenge to everybody in the ecosystem. Not only from technical side but also from a solution perspective. There is not one company which can easily just deliver on these very diverse challenges. That is why Moxa is strongly putting the focus on solutions brought together by a our portfolio of scalable IIoT Gateways combined with a strong network of IIoT partners. In our virtual meeting with you we will show how you can create YOUR IIoT solutions. Easy! Fast! Scalable! We will show you our miniature factory production in which: · Those machines are controlled by Siemens PLCs · Non-invasive as well as invasive data is combined with IIoT sensors from Bosch Connected Devices and Solutions · The plant can be remotely accessed via TeamViewer IoT · the advantages of the cloud connection are leveraged with Schneider EcoStruxure Machine Advisor And all of this is possible and realized through our Moxa IIoT Gateways!

14:55-15:20

Industrial Analytics for Process Engineers

Cobus Van Heerden, GE Digital - Product Manager

Learn how Process Engineers can apply analytics to optimize Production Operations continuously using Proficy CSense, without the need to be a Data Scientist.

15:20-15:50

Analytics in action – Real industry cases

Satyajit Dwivedi, SAS - Director, SAS Global IOT Practice

Present and discuss implemented use cases of advanced analytics (AI / ML) from multiple industries like steel, aluminum, tire, cement, gypsum, drug production with a focus on production quality and process optimization.

15:50-17:00

Panelbeszélgetés az éles üzemi adatelemzésről

Moderátor: Bóna Péter, Com-Forth - CEO

A panel beszélgetés résztvevői: Gulyás Máté (Datapao), Biró Szabolcs (Hiflylabs). Abrán József (SAS). További résztvevők felkérés alatt. Moderátor: Bóna Péter (Com-Forth).

17:00

A konferencia zárása

9:00-10:30

Workshop: Live Demos of 5 ways in which Process Engineers can Improve Manufacturing Performance with Industrial Analytics

Cobus Van Heerden, GE Digital - Product Manager

Live Demo’s of 5 ways in which Process Engineers can apply industrial analytics to optimize Production Operations continuously using Proficy CSense, without the need to be a Data Scientist.

Idén se hagyd ki!

A regisztráció termelő vállalatok ipar 4.0-val foglalkozó delegáltjai számára ingyenes. Az ingyenes részvétel feltételeiről bővebben a regisztrációnál írunk.

Praktikus információk

[Hol leszünk?]

Online

A kialakult járványügyi helyzet miatt hoztuk meg azt a döntést, hogy az idei rendezvényt online platformra költöztetjük. Szeretnénk, ha a konferencia ennek ellenére sem múlná alul a megszokott színvonalat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezúttal se maradj le az előadásokról, hogy interaktívan részt vehess a workshopokon, sőt a networking lehetőségekről se kelljen lemondanod. Ezzel kapcsolatban hamarosan több információt osztunk meg.

Állítsd össze a saját konferencia-programodat!

[Eventmobi]

Calendar

Az Eventmobi alkalmazásban kiválaszthatod, hogy mely előadásokon és szakmai programokon szeretnél részt venni, valamint megbeszéléseket egyeztethetsz le a konferencia többi résztvevőjével.

Együttműködő partnereink

[Szakmai partnerek]

Támogatóink